Screenshot 1 58
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 13, 2021 @ 6:50
KATEGORIJA: Sport / Svijet
FIXGEHALT

Sapunici između PSG-ovog napadača Maura Icardija i Wande Nare stigao je kraj nakon što je argentinski napadač otišao kod advokata kod kojeg je morao potpisati ugovor koji je ona stavila pred njega, piše TYC Sports.

NER FIT

“Otišli smo do advokata. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uvjete i potpisali smo ugovor. Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi niko nikada nije napisao. ‘Sve sam ti dao i ti imaš sve, nadam se da možeš biti sretna jer bi me to usrećilo’, pisalo je, između ostalog. I tu sam nešto shvatila. I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš period kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodicu”, napisala je Wanda ranije.

Icardi je, prema pisanju argentinskih medija, za spas braka potpisao ugovora kojim svu svoju imovinu, sadašnju i buduću predaje Wandi do 2050. godine.

Podsjetimo, par se pomirio i riješio sve između njih nakon nekoliko sedmica problema koji su nastali zbog Icardijeve afere.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Italijanski mediji su u međuvremenu pisali kako bi argentinski napadač ostao bez bogatstva da se zaista završio ovaj brak.

Novinarka Debora D’Amato se tako pozabavila matematikom i izračunala da je Icardi u slučaju razvoda mogao izgubiti čak 70 miliona eura.

LIDER