Ide na operaciju da opet bude nevina: Želim da mi s mužem bude kao prvi put

gace pixabay ilustracija
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kako bi uživala u svojoj prvoj bračnoj noći, Lejla Morgan (34) iz Bristola odlučila je operacijom sašiti himen kako bi ponovno mogla ‘postati nevina’. 

Listajući Instagram, Lejla je stalno nailazila na fotografije njezinih prijateljica koje su već dugo u vezama ili imaju muževe.

Toliko ih je bilo oženjeno ili zaručeno, a ona je shvatila da je jedina iz svoje grupe prijatelja koja je još uvijek sama. To ju je jako rastužilo. 

Kozmetičarka, koja je od svoje 15. godine imala prilično šarolik polni život odlučila se prijaviti na aplikacije za upoznavanje u misiji da napokon pronađe nekoga s kim će provesti budućnost.

“Imala sam divlji ljubavni život od kad sam izgubila nevinost sa 15 godina, i iskreno, cijeli sam život bila vrlo seksualno aktivna, odlazila sam čak i na svingerske zabave. Ali ipak, važno mi je da se skrasim i imam porodicu”, priznala je Lejla.

ČITAJ JOŠ:  Ne perete ruke kako treba

Lejla je tražila nekog posebnog, a na internetu je upoznala Majka (35) iz Sarija, i tada je znala da je upoznala muškarca svojih snova.

“Imali smo toliko toga zajedničkog, a osim toga imala sam osjećaj kao da se poznajemo oduvijek. Putovanja, hobiji, hrana i naša ljubav prema psima bili su nevjerovatni, ali naš smisao za humor i emocionalna kompatibilnost učinili su nas srodnim dušama. Jedina razlika je bila u tome što je Majk imao samo dvije seksualne partnerke. Dok sam ja bila vrlo samouvjerena i seksualno iskusna, on je bio vrlo nevin kad je u pitanju seks. Bila sam iskrena s njim od početka u vezi svoje seksualne istorije i to ga je, mogu reći, pomalo uznemirilo. Bili smo samo na četiri spoja i nismo čak ni spavali zajedno kad me Majk zaprosio, na šta sam odmah rekla ‘da'”, ispričala je Lejla, prenosi “24sata.hr“.

ČITAJ JOŠ:  Kasumović: Kenane i Hanade, Zenica je uz vas, do pobjede!

Lejla se htjela ponovo osjećati kao nevina prilikom prvog seksa s Majkom pa je odlučila istražiti operaciju rekonstrukcije himena.

“On je moja srodna duša i htjela sam da naš prvi seksualni odnos bude kao prvi i tada sam odlučila postati ponovno djevica. Himenoplastika je dostupna u mnogim klinikama u Velikoj Britaniji”, rekla je.

Himenoplastika se radi u lokalnoj anesteziji i traje oko 30 minuta. Rekonstrukcija režnjića himena i povezivanje režnjića radi se posebnim hirurškim koncem koji se sam otopi kroz dvije sedmice.

ČITAJ JOŠ:  DNEVNI HOROSKOP 25.05.2016.

Oporavak je kratak, higijena polnog organa održava se normalno i svakodnevno. Od polnih odnosa treba se suzdržavati tri sedmice. Tokom prvog polnog odnosa može doći do manjeg krvarenja – isto kao i prilikom prvog polnog odnosa u životu.

“Vrijediće svakog novčića. Izgubiću nevinost zbog muškarca svojih snova, iako će biti bolno kao i prvi put, ali učiniću sve da moja prva bračna noć bude tradicionalna i romantična”, kaže Lejla koja uzima kredit za operaciju.

“Da budem iskren, uzbuđen sam što ćemo voditi ljubav na našu prvu bračnu noć”, dodao je Majk, piše “The Sun“.

GODISNJICA
MARKETING