Portal 072info

Ideje za ljetovanje: 40 bajkovitih lokacija koje možete posjetiti u BiH

Screenshot 3 732
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S obzirom na to da je Hrvatska odlučila uvesti mjere samoizolacije za sve one koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova i Sjeverne Makedonije i da je najvjerovatnije da su ljetovanja i turistički aranžmani kod zapadnih komšija propali, našem stanovništvu jedna od preostalih opcija je da se okrenu domaćim turističkim potencijalima.

Naša država, koja je poznata osim po prirodnim ljepotama i po izrazito bogatom historijskom naslijeđu, svake godine privlači ogroman broj turista, ali je upitno znamo li mi cijeniti ono što imamo.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Među 40 bh. destinacija koje preporučujemo da posjetite ovo ljeto nalaze se Baščaršija, Prokoško jezero, Vrelo Bosne, Mostar, Plivska jezera u Jajcu, vodopadi Kravice, Kastel u Banjoj Luci, Nacionalni park Sutjeska, Jahorina, Bjelašnica, Stari grad u Travniku, Etno selo Međugorje, Nacionalni park Una, kanjon rijeke Tare, Eko kamp Ljekarice, Panonska jezera u Tuzli, Park prirode Hutovo Blato, Tvrđava Gradina u Tešnju te Stari grad Blagaj.

Također, možete posjetiti i našu prašumu Perućicu, zatim spilju Vjetrenicu, Stari grad Počitelj, Kraljevu Sutjesku-Bobovac, Bosanska Troju – Gabela, piramide u Visokom, Dobojsku tvrđavu, Gradina Kamene kugle – Zavidovići, Park prirode Tajan – Zavidovići, kanjon rijeke Rakitnice, možete otići na more u Neum, na Treskavicu, na vodopad Skakavac, pješčane piramide u Foči, a to su i Rostovo, Bijambare, Park prirode Blidinje, Kozara, Stolac, Gornji Vakuf te Kula Husein-kapetana Gradaščevića.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radiosarajevo

Podijelite članak
  • 131
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Predsjednik imunologa BiH u koronavirusu u našoj zemlji: Više se faktora “poklopilo”

072info.com

Novi rekordni broj zaraženih koronavirusom u BiH

072info.com

Noćas kazaljke vratiti jedan sat unazad

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6