Ideje za proslavu djevojačke večeri

Iako je termin djevojačka večer (eng. hen party) nastao tek kao odgovor na momačke zabave (eng. stag party), danas su proslave djevojačkih večeri mnogo kreativnije u svojim izvedbama od momačkih.

Bez obzira koliko vam blesavo izgleda kititi se tijarama, pernatim boama i slično, to ćete činiti samo tu jednu posebnu večer, koja i treba biti drugačija od uobičajenog izlaska sa prijateljicama. Ako se pripremate za proslavu, zabavu tradicionalno priređuje kuma u čast posljednje večeri mladenke kao slobodne neudate žene. U organizaciji zabave može učestvovati i mladenka, ali najbolje samo pasivno kako bi ostatak bio iznenađenje.

Pripreme kreću od sastavljanja popisa uzvanica i odabira načina proslave. Ideja je mnogo, a neke od najpopularnijih su:

Wellness

Wellness vas asocira na odmor, mir i tišinu, uživanje, što u jacuzziju, što u čaši punoj finog šampanjca, a kada se dvije vrste mjehurića spoje zabava nema granica. Pedikura, manikura, tretmani s čokoladom, zelenom glinom…omogućavaju brojni hoteli i toplice u svojoj ponudi.

Adrenalinke

Jedan oblik proslave ne isključuje drugi, ali kada se radi o adrenalinskom načinu proslave, jedno je sigurno – dobar i nezaboravan provod je zagarantovan. Adrenalinska zabava uključuje rafting, vožnju quadovima, paintball ili full uslugu u nekom od adrenalinskih parkova koji se mogu pobrinuti da još dugo pamtite vašu djevojačku večer.

Copy

Dine & Clubbing

Iako inače u tandemu idu Wine&Dine pa na spavanje, preporučujemo vam opciju ukusne večere, pa na plesni podij kako bi izgubili sve kalorije nakupljene sjedenjem, jedenjem i pijenjem. Imat ćete veoma ispunjenu večer, dobro se zabaviti i zaboraviti na sve probleme koje ste imali sa organizacijom vjenčanja.

U stanu

Vaše posljednje večer kao single djevojke… Od sutra vam se život mijenja, drugačije navike uselit će se u vaš dom. Naravno da tu večer želite provesti sa svojim najboljim prijateljicama…pa zašto ne biste izabrale opuštenu varijantu? Dobro, hladno bijelo vino, fish snacks, albumi sa slikama vaših izlasaka, provoda, odmora i mnogih lijepih uspomena, pjesme koje volite, vicevi i šale, sjećanja na zajedniče trenutke…i tako do dugo u noć. Ne sumnjamo da imate tema za razgovor, stoga uživajte tu noć, zajedno sa vašim prijateljicama.

Zenskiportal.ba

Prethodni članakOVISNI O LOŠOJ VEZI: Uzroci su strah od samoće i loši uzori?!
Sljedeći članakDolazi vam društvo, a stan vam je u haosu? Evo kako da zasija na brzinu