Portal 072info

IGRA IZ KAUČA: ,,Sport Plus“ online igračima omogućio uplate i Visa karticom

0D0898AA E5C6 469A 8CED 51B671E0889D
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prateći svjetske trendove u poslovanju, ali i poštujući preporuke Civilne zaštite o mjerama ograničenja okupljanja i održavanja socijalne distance, kladionica „Sport Plus“ svojim je online igračima omogućila dodatnu opciju za uplatu novčanih sredstava na račun.

Uz Maestro i Mastercard, od danas nadoplatu na svoj web račun igrači mogu izvršiti i preko Visa kartice. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Naši igrači itekako cijene suvremeni način poslovanja, a kartične transakcije novca jedansu od najjednostavnijih i najtraženijih vidova plaćanja. Dodajmo kako je uz nadoplate bonovima (Kliker, xBon i Abon) tu i standardna fizička uplata na svakom našem uplatnom mjestu diljem zemlje – navode iz kladionice „Sport Plus“. 

Napominju kako se isplata s online računa može izvršiti na transakcijski račun igrača, ali i na bilo kojem uplatnom mjestu ove kladionice, pa je igranje kladionice postalo „igra iz kauča“. Naime, otvaranjem računa za online klađenje svi igrači mogu koristiti ponudu koja se nalazi na mrežnoj stranici poduzeća i nemaju potrebu dolaziti na uplatna mjesta, jer se uplate kao i isplate obavljaju uz samo nekoliko klikova.

Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

„Sport Plus“ darivao IT opremu travničkom Crvenom križu

072info.com

Las Vegas, a ne Albanija!

072info.com

ŠTA KAŽU KLADIONICE, NJIHOVI ADVOKATI, GRAD ZENICA I GRAĐANI Visoke takse zatvaraju kladionice u Zenici (VIDEO)

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME