Iluzionist razdvojio tijela dvoje ljudi (VIDEO)

IluzijaCriss1_464854462

Jedna nevjerovatna iluzija desila se u parku u Americi, gdje je Criss Angel odlučio pokazati nekim prolaznicima i stanovnicima kako je zabavno razdvojiti dijelove tijela jednog para te tako “izmiješati” njihova torza.

Christopher Nicholas Sarantakos, je rođen 19. decembra 1967. godine, i on je američki mađioničar i iluzionist, grčkog porijekla. Ipak je dosta poznatiji po svom imenu pod kojim javno nastupa – Criss Angel. Kako se navodi na Wikipediji, najpoznatiji je po svojim nastupima u televizijskom showu “Criss Angel Mindfreak” i iluzionističkim predstavama uživo pod nazivom “Criss Angel Believe”, zajedno sa Cirque du Soleil u Las Vegasu (Nevada, SAD). Angel je uz to utemeljitelj poznate stranice  MagicPlace.com.

U dnu članka postoji video koji vam može pokazati najavnu špicu za seriju “Criss Angel BeLIEve” na YouTube kanalu SpikeTV, a koja je svoju zvaničnu premijeru imala 15. oktobra.

Ono što je zaista zastrašujuće ali i začuđujuće jeste da je ovaj trik postavljen na YouTube kanal 08. oktobra i da ga je do sada pogledalo već 2 miliona ljudi.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE