da 1
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 2, 2021 @ 17:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Marina Gagić bijesna je od kad je vidjela dokaze da ju je folker Darko Lazić, sa kojim ima sina Alekseja, navodno varao sa pjevačicom Oliverom Matijević.

– Marina je van sebe zbog dopisivanja koje je vidjela, ali i zbog njegovih izjava povodom tih poruka. Povjerila se svojoj okolini da će ga praktično ucijeniti, jer zna mnoge njegove “mutne radnje” za koje javnost nije obavještena – započinje izvor “Blica” blizak Gagićevoj.

– Njoj nije ostavio ni dio onoga što je Ana Sević uzela poslije njihovog braka. Moraće da daje mnogo više za nju i Alekseja, riješena je u namjeri da mu naplati za sve. Drugarici je sinoć bijesno u telefonskom razgovoru rekla: “Ma, ima da radi samo za mene i sina, ne zanima me” – dodaje izvor.

Darko je demantovao gorepomenute tvrdnje da je bio nevjeran, uz riječi da su Marina i Olivera “nebitne”.

– Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pjevačica, ova hoće da bude poznata – rekao je Darko.

– Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dvije najbolje drugarice, kao one tjeraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dijete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htjela da mi bude djevojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima – dodao je za “Telegraf”.

LIDER