Ima da radi za mene i sina: Marina zaprijetila Darku!

da 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Marina Gagić bijesna je od kad je vidjela dokaze da ju je folker Darko Lazić, sa kojim ima sina Alekseja, navodno varao sa pjevačicom Oliverom Matijević.

– Marina je van sebe zbog dopisivanja koje je vidjela, ali i zbog njegovih izjava povodom tih poruka. Povjerila se svojoj okolini da će ga praktično ucijeniti, jer zna mnoge njegove “mutne radnje” za koje javnost nije obavještena – započinje izvor “Blica” blizak Gagićevoj.

– Njoj nije ostavio ni dio onoga što je Ana Sević uzela poslije njihovog braka. Moraće da daje mnogo više za nju i Alekseja, riješena je u namjeri da mu naplati za sve. Drugarici je sinoć bijesno u telefonskom razgovoru rekla: “Ma, ima da radi samo za mene i sina, ne zanima me” – dodaje izvor.

Darko je demantovao gorepomenute tvrdnje da je bio nevjeran, uz riječi da su Marina i Olivera “nebitne”.

– Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pjevačica, ova hoće da bude poznata – rekao je Darko.

– Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dvije najbolje drugarice, kao one tjeraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dijete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htjela da mi bude djevojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima – dodao je za “Telegraf”.

GODISNJICA
MARKETING