Imaju dobru dušu, ali…: Muškarci rođeni u ova četiri znaka su najgori u krevetu

Topla preporuka je da što dalje bježite od njih jer ako se nađete zajedno među čaršafima uopšte vam neće biti svejedno

 

BLIZANCI

Mnogi Blizanci umiju da koriste i mozak za vrijeme seksa, što ne može da odmogne. Međutim, muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih je seks uvijek brzinski, a u krevetu su prilično sebični.

DJEVICA

Znak koji je najviše isprozivan kada je u pitanju suzdržan i nedovoljno spontan seks. Muškarci su teški perfekcionisti i desi se da im sitan i nebitan detalj uništi potenciju. I stide se ili tripuju kao da ih je svako na svijetu u tom trenutku vidio. To zna da bude totalna propast. Djevice inače vole da gledaju, ali često ostane na tome…

STRIJELAC

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strijelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, loš seks ovdje proizilazi iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i pretjerane želje ovih drugih, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom. Kada im to nije po volji, Strijelci gledaju da se što prije sve to završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira.

RIBE

Ribe su inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, a to može da se ispostavi kao problem i u seksu i u ljubavi. To je znak koji najviše uživa, ali i najviše pati u “seksu sa emocijama” (i to važi za oba pola), pa potencijalnih problema za akciju u krevetu ima i previše.

Prethodni članakEvo kakvo nas vrijeme očekuje danas?!
Sljedeći članakUpozorenje Fronteksa: Jača šverc oružja sa Balkana, 800.000 komada u BiH u ilegalnom posjedu