Imala je tek 14 godina: Skinuo se i rekao da ga podsjećam na njegovu unuku…

Podijelite vijest

djevojcica

Rekla mu je da joj je ovo prva noć u poslu na što joj je on odgovorio da je počašćen. ‘Skinuo je odjeću, ostavio je samo čarape na nogama. Gledala sam njegovo smežurano tijelo. Nastavio mi se smješkati i rekao da ga podsjećam na njegovu unuku’, prepričava Holly.

Holly Austen Smith danas ima 36 godina. Sretno je udana i ima djecu, no kad joj je bilo 14 godina njeno je djetinjstvo bilo naprasno prekinuto.

U jednom od svojih posjeta shopping centru u New Jerseyu upoznala je Grega. Muškarca s kojim je nekoliko tjedana provela u dugim telefonskim razgovorima i koji joj je govorio kako je lijepa, pametna i zrela. Sve ono što je, tada 14-godišnja Holly, željela čuti, prenosi Daily Mail.

‘Govorio mi je stvari zbog kojih sam se dobro osjećala. Rekao mi da sam dovoljno lijepa da bih se bavila manekenstvom. Opisivao mi glamurozan život koji bih mogla imati’, ispričala je Holly.

Nakon samo dva tjedna poznanstva odlučila je pobjeći s njim. No, stvari su se ubrzo promijenile munjevitom brzinom. ‘Nitko nikada nije ni izrekao riječ ‘prostitucija’ ali sve je to nekako visjelo u zraku’, kaže Holly.

Odjednom se našla u Atlantic Cityju. Kad joj prišao prvi muškarac nije imala pojma što se događa. Kao 14-godišnjakinja nije mogla ni pojmiti što prostitucija sve podrazumijeva. Prvu večer završila je s postarijim muškarcem. Rekla mu je da joj je ovo prva noć u poslu na što joj je on odgovorio da je počašćen. ‘Skinuo je odjeću, ostavio je samo čarape na nogama. Gledala sam njegovo smežurano tijelo. Nastavio mi se smješkati i rekao da ga podsjećam na njegovu unuku’, prepričava Holly.

Spasio ju je jedan policajac koji ju je spazio na ulici i upitao je li punoljetna. Isprva se držala priče koju joj je rekao Greg i rekla kako jest punoljetna, no kako je policajac odlazio viknula je za njim ‘A što ako mi nije 18 godina?’. Policajac ju je potom vratio roditeljima.

Holly je sada vrlo aktivna što se tiče osvještavanja javnosti o traffickingu, a napisala je i knjigu ‘Walking Prey’.

Dnevnik.hr