IMALA SEKS SA UDATIM PJEVAČICAMA U TOALETIMA KLUBOVA: Matora se zaklela da neće otkrivati njihova imena

304747 jovana t f 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Jovana Tomić Matora otkriva da je imala seks sa mnogim udatim pjevačicama! Rijaliti zvijezda je pred ulazak u “Zadrugu 5” otvorila dušu i ispričala sve o svom burnom ljubavnom životu i kako je sa muškaraca prešla na žene.

Matora kaže da se oduvijek razlikovala od vršnjaka i da je često tukla one koje su je prozivali da je lezbijka i muškarača.

– Kao mala sam uvijek volejla da se bijem! Bila sam drugačija, stalno sam bila okružena muškarcima. Družila sam se sa prijateljima mog rođenog brata Zorana i brata od strica Nikole, za koga sam veoma vezana. Nikolini roditelji su rano preminuli, a on je ostao jedinac. Došao je kod nas u kuću i bukvalno smo postali nerazdvojni. Zoran, Nikola i ja smo kao jedno! Kod kuće sam bila mirna, ali na ulici sam voljela da bijem sve oko sebe. U trećem razredu osnovne škole sam počela da treniram tekvondo. To me je držalo čak 12 godina. Bila sam baš uspješna i svi su mislili da ću cijeli život to raditi. Međutim, prošla me je ta ljubav, uzela sam dosta medalja i odustala od toga. Od osmog razreda, pa sve do treće godine srednje škole bila sam hiphoperka. Imala sam kratko ošišanu kosu, spuštene pantalone, duboke patike… Sve na meni je visilo. Kada god je trebalo da idem u kupovinu sa bratom, njega je bio blam da stoji pored mene. Postojao je jedan štand na sajmu gde sam kupovala muške stvari za hiphopere. Baš nikad nisam nosila roze majicu, suknjice, šljokice i sve ostalo što vole djevojčice.

Jovana priča da je još u školskim danima dobila nadimke Muškarača i Lezbijka iako tada još nije bila svesna da li voli žene ili muškarce. Međutim, nikad nikom nije dozvoljavala da je vrijeđa, pa je sve riješavala batinama:

– Zvali su me Muškarača i Lezbijka. Nikad nisam patila zbog toga jer sam znala kako da se obračunam sa njima. Imala sam svoj krug ljudi u školi koji su zajedno sa mnom tukli te osobe koje su me zadirkivale. Sačekali bismo ih iza ćoška, pa bi svako dobio nekoliko šamara. To sam radila i u osnovnoj i u srednjoj. Ako mi neko dobaci, zna se šta ga čeka! Tokom cijele osnovne škole bila sam odličan učenik, malo mi je falilo do Vukove diplome. A to malo je jedinica iz vladanja! Uvijjek sam se družila sa problematičnim dječacima, tukla po školi, crtala grafite, bježala sa časova… Radila sam sve što jedan odličan đak ne smije i uvijek sam ja bila ta koja je maltretirala djecu u školi- rekla je,a prvo seksualno iskustvo je imala sa muškarcem. Nakon kraha ljubavi sa Nikolom, koji se ubrzo vratio u Kanadu, Matora je imala se*s na jedno veče sa dečkom čije ime ne zna.

Poslije Nikole imala sam još nekoliko muškaraca u životu. Imala sam čak i seks na jedno veče, ni ime tom liku ne znam ni dan-danas. To je bilo tokom srednje škole, organizovala sam žurku sa drugarom u nekom kafiću. Pojavio se dečko koji mi je odmah skrenuo pažnju. Ja sva muškobanjasta, drugačija od svih djevojaka kladim se sa drugom da ću smuvati tog dečka. Skupim hrabrost i priđem mu. Šapnula sam mu da mi se dopada i pitam ga da li smijem da ga poljubim. Odmah me je oduvao i ja sam se smorila. Kada sam krenula kući, rekao mi je da sam slatka i da je trebalo da me pusti da ga poljubim. E tada sam dobila zeleno svijetlo i rekla sam mu: “Da si me pustio da te poljubim, zaboravio bi kako izgledam koliko bi ti se svidjelo.” Odmah smo počeli da se ljubimo i nakon pola sata bili smo kod njega u krevetu. Jutro nakon tog seksa samo sam izletjela iz njegovog stana. Shvatila sam da dečku ni ime ne znam… Ni broj telefona nisam uzela – prisjeća se Matora.

Poslije nekoliko muškaraca prvo iskustvo sa ženom imala je u toaletu noćnog kluba.

Sa ženama sam na početku eksperimentisala. Prvi put desio se u toaletu jednog kluba. Upoznam djevojku, krenemo da se ljubimo i u kabini kreće akcija, mazimo se, ližemo… Ma bilo je vrh, ali sam bila ipak baš uplašena. Nisam znala šta da radim, da li da prestanem, a dopada mi se. Ako nastavim, da li ću se kajati, baš sam bila zbunjena… Na kraju je ispalo sve super. Nisam ni slutila da će mi se dopasti i da ću se zaljubiti u tu djevojku, ali ona me poslije nekoliko meseci ostavila i ako me povrijedila. Baš sam patila. Onda sam mijenjala žene svaki dan.Tu su bile i pjevačice, ne mogu ti reći koje, ali bilo ih je dosta. Neke su bile i udate, ali zaklela sam se da nikad neću otkriti njihova imena. Sa nekima sam imala seks i poslije njihovog nastupa u toaletu kluba gdje su pjevale. Znala sam i da se potučem sa djevojkom! Jednom sam djevojci, koja je poznata, udarila šamar pred njenom majkom. Bile smo zajedno u kafani, pjevač joj je prilazio i i muvao je, a ona je tvrdila da je on gej. Tu sam izljubomorisala. Meni je kratak fitilj, pa sam joj udarila šamar pred majkom. Kajem se zbog toga… Dobijala sam i ja batine od djevojke s kojom sam u vezi, uglavnom zbog gluposti. Ja sam svađalica, budim bijes u ljudima i onda to kulminira tučom-rekla je.