Imam aferu sa 22 godine starijim šefom! I njegova žena radi s nama, a on obožava da mi ovo radi svaki dana pred njima

afera prevara ljubav 696x464 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kada je otpočela aferu sa svojim oženjenim šefom, bila je presretna, ali sada se mlada Engleskinja našla u velikom problemu.

  • Ja imam 24, a moj šef 46 godina. Niko na poslu još nije shvatio da mi imamo aferu, pa čak ni njegova žena koja ima 39 godina, i također radi u istoj firmi – priča ona i nastavlja:
  • Ja radim u računovodstvu, i kada smo dostigli rekordnu zaradu, šef nas je sve odveo na večeru. Njegova supruga je morala ranije da ode, da bi uspavala njihovu petogodišnju kćerku. Nas dvoje smo uzeli taksi i kada smo došli do moje kuće, onako pijana nikako nisam mogla da pronađem ključeve od ulaznih vrata. Srećom, jedan prozor je bio otvoren, i moj šef je uspio da se popne i kroz prozor uđe unutra i otvori mi vrata.
ČITAJ JOŠ:  Konzumiranje kofeinskih napitaka tokom vježbanja može biti štetno za bubrege
  • Sipala sam nam vino, i on je nekoliko puta ponovio da mi je veliki dužnik jer sam toliko doprinjela uspjehu firme. U jednom trenutku se nagnuo prema meni i poljubio me. NIsam ni stigla da se oporavim od šoka, a on je počeo da mi skida suknju. Otišli smo u moju sobu i seks je bio fantastičan – objašnjava djevojka.
  • Narednog dana nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a on mi je poslao nekoliko poruka u kojima mi je objasnio koliko mu se sviđam. Od tada se redovno iskradamo sa posla da bismo vodili ljubav, ili oboje ostanemo do kasno u kancelariji i tamo imamo odnos. On svaku priliku koristi da me dodirne, a najviše voli da mi priđe s leđa i masira mi vrat – navodi Britanka.
ČITAJ JOŠ:  I malim sportistima potrebni su sistematski pregledi
  • Mislim da je jedan kolega primijetio koliko mi on pažnje poklanja, a čak me je i njegova supruga pogledala ispod oka kada mi je masirao vrat. Tada se pravdao da samo želi da mi pomogne jer sam istegla mišić – iskrena je ona.
  • Nisam sigurna gdje sve ovo vodi. Volim ga i htjela bih da budem s njim. Ali, sumnjam da će ostaviti ženu zbog mene, a ne bih željela da izgubim posao. Ne znam šta je pravi potez za mene – pita se Britanka, prenosi Kurir.rs.
ČITAJ JOŠ:  U šestoj deceniji rodila dijete i zbog toga su je razapeli: “Možeš da budeš baba svom mužu, a prababa kćerki”
GODISNJICA
MARKETING