IMAM LI JA PRAVO DA SAČUVAM PRIVATNOST?: Tanja Savić o aferi sa Draškom Stanivukovićem

1610585286
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tanja Savić oglasila se  nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

– Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije!Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smijeh) Pogotovo zbog nje! – nastavila je.

ČITAJ JOŠ:  Družiš se s dečkima: Evo kakav te ljubavni život čeka?!

Na  konkretno pitanje da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, Tanja nije konkretno odgovorila.

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! (smijeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smijeh) – poručila je Savićeva.

ČITAJ JOŠ:  Diva sevdaha Hanka Paldum za "Avaz": Kada se mnogo manje imalo, Bajrami su bili dražesniji

GODISNJICA
MARKETING