IMAO JE JEZIVE OPEKOTINE, KOŽA MU VISILA: Detalji drame o zapaljenju muškarca

8AF163B5 A564 48B9 8A3B 3A47ABD6DA2A
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING


Žan N, državljanin Sjeverne Makedonije, pokušao je danas da izvrši samoubistvo tako što se polio benzinom i zapalio jer su radnici došli da ruše baraku u kojoj je živio sa majkom, piše Hayat.

Nakon što su radnici PP aparatom ugasili vatru, nesretni mladić je sam otišao do radnje udaljene čak kilometar da moli za pomoć.

Kako se saznaje od radnika na gradilištu kraj ove barake, Žan i njegova majka su imali stanarsko pravo, ali su morali da budu iseljeni jer se baraka u kojoj žive nalazi na gradilištu stambenog kompleksa.

  • Htjeli smo legalno da ih iselimo, ali nisu imali gdje – kaže on za Blic i dodaje da ih je majka nesretnog muškarca u jednom trenutku gađala i kamenjem.

Situacija je brzo eskalirala i, očajan što ostaje bez krova nad glavom, Žan N. se polio benzinom i zapalio!

Radnici koji su došli da ih isele sa sobom su poneli i PP aparat, najvjerovatnije upravo jer je Žan i ranije prijetio da će se zapaliti, te su odmah nakon što je to i učinio ugasili vatru na njegovom tijelu!

Nesretni i teško povrijeđeni muškarac otišao je sam čak kilometar dalje do prve prodavnice i radnike molio za pomoć.

  • Ti radnici na gradilištu su pred njihovu baraku došli sa sjekirom, testerom i PP aparatom. Momentalno su ga ugasili kad se zapalio, ali je svejedno zadobio jezive povrede. Koža mu je visila s ruku… – pričaju potreseni zaposleni u prodavnici.

Kako kažu, Žana znaju od ranije jer je od rođenja s majkom žiieo u toj baraci.

  • Pominjao je majku, bio je van sebe. Pozvali smo Hitnu pomoć da dođe po njega, a mi otrčali do barake da vidimo šta je s njom. Ali, srećom, ona je bila dobro – pričaju oni.

Kako kažu, znali su da su majka i on morali da se isele iz barake u kojoj su živjeli više od 30 godina.

  • Komšija, Makedonac, od rođenja živi tu. Imali su stanarsko pravo, ali on je tražio novac, a investitor nije htio da mu da… Prijetio je više puta da će se zapaliti… Sad je održao to obećanje – dodaju oni.