IMAŠ FIRMU?! 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗶 i ti 𝘁𝗮𝗺𝗼 𝗴𝗱𝗷𝗲 𝘁𝗲 𝘀𝘃𝗶 𝘃𝗶𝗱𝗲! VEĆ OD 100 KM mjesec dana reklamiranja! 

IMAŠ FIRMU?! 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗶 i ti 𝘁𝗮𝗺𝗼 𝗴𝗱𝗷𝗲 𝘁𝗲 𝘀𝘃𝗶 𝘃𝗶𝗱𝗲! VEĆ OD 100 KM mjesec dana reklamiranja! 

Bilo da je snijeg, kiša ili sunce, dan ili noć – Kamberovića polje je UVIJEK najprometnije šetalište u Zenici.

„072MEDIA“ nudi vam oglašavanje putem prvog i jedinog LED displeja koji se nalazi na najfrekventnijoj pješačkoj zoni u Zenici na sportsko-rekreativnom centru Kamberovića polje. Velika frekvencija pješaka koji prolaze ovom pješačkom zonom bilo da idu u centar grada, šoping centar, na brojne sadržaje u “Areni”, sportske događaje na Atletskom stadionu, odlaze na šetnju Kamberovića poljem, rekreativno na jedan od brojnih sportskih terena na Kamberovića polju predstavlja najbolju lokaciju za vidljivost vaše reklame.

Ogromna cirkulacija pješaka uzrokovana je i brojnim sportskim kolektivima koji organiziraju treninge na sportskim terenima, ali i roditelje djece koju dovode na treninge. Pored toga, ova lokacija idealna je i zbog svih građana Zenice koji koriste Kamberovića polje kako bi došli do Autobuske stanice, ali i građana iz drugih gradova koji dolaze u Zenicu i sa Autobuske stanice prema centru grada idu upravo ovom dionicom puta.  Displej je dvostran pa vašu reklamu vide pješaci iz oba pravca bilo da se kreću iz pravca šoping centra ili sa mosta od Autobuske stanice.

Reklamiranje na prvom i jedinom CITY LIGHT LED displeju u Zenici, na top lokaciji, predstavlja najnoviji način propagande i budućnost outdoor oglašavanja gdje dnevno vašu reklamu vidi do 50.000 ljudi.

Brojni klijenti izabrali su oglašavanje na displeju u vlasništvu agencije “072MEDIA”, provjerite zašto su odlučili investirati u moderni marketing i svoje povjerenje ukazali upravo nama?!

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona +387 61 618 772 ili putem e-maila: [email protected]. Iskoristite akciju, reklamiranje na displejima mjesec dana već od 100 KM, pozovite odmah!

🌐 Detaljna prezentacija na www.072media.com 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica