Portal 072info

Imate problem s muhama u kućanstvu? Evo kako ih se riješiti na prirodan način

fig 2691555 1920
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muhe u kućanstvu mogu biti stvarno dosadne, a da biste izbjegli neugodna iskustva s njima, poput prijenosa bakterija, najbolje ih se riješiti. Ipak, to može biti kompliciran zadatak jer nam se čini da su stalno tu. Healthline donosi nekoliko savjeta s kojima ćete se riješiti muha na prirodan način.

Riješite se dosadnih muha u samo nekoliko koraka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bilje i cvijeće

Biljke i cvijeće možete posaditi i u vrtu i izvan njega, kako bi muhe bile podalje od kuće. Bilje i cvijeće koje može odbiti muhe su, između ostalog, bosiljak, neven, lavanda i lovorov cvijet

Ocat i sapun za suđe

Mješavina octa i sapuna za suđe može pomoći u tjeranju muha. Da biste koristili ovu metodu, u visoku čašu pomiješajte oko centimetar jabučnog octa i nekoliko kapi sapuna. Čašu prekrijte plastičnom folijom. Učvrstite je gumicom i probušite male rupice na vrhu. Muhe će privući ocat u čaši i letjet će kroz rupe. Međutim, sapun za suđe uzrokuje da muhe potonu umjesto da mogu sletjeti u ocat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kajenska paprika i voda

Kajenski papar može pomoći u odbijanju kućnih muha. Pomiješajte ga s vodom i prskajte po kući kako biste odvratili muhe od ulaska, prenosi Večernji list.

Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)