Imman za vas svira u Jazz-u

Imman za vas svira u Jazz-u

rsz_942055_164286033752010_101064503_n

Izuzetno svestrana, pametna, lijepa, talentovana djevjka, bivša učenica Prve gimnazije u Zenici, svojoj publici će se predstaviti još jednim svojim hobijem. A to je muzika.

Obzirom da je tokom života u Zenici pohađala Prvu gimnaziju, kao i Srednju muzičku školu ova mlada djevojka, posjeduje izuzetno kvalitetne voklane i instrumentalne sposobnosti, koje će i predstaviti publici u Zenici u poznatoj bašto Jazz cluba u Zenici.

Mlada devetnaestogodišnja Zeničanka Imman Merdanović u posljednje vrijeme javnosti je poznata po tome što je aplicirala na šest američkih univerziteta te je na svih šest i primljena, a nakon toga su se utrkivali ko će joj dati bolje uvjete studiranja.

Ona je aplicirala i primljena na najpoznatiji svjetski fakultet za muziku „Berklee College of Music“ (Boston), „Bennington College“ (Vermont), „St. Lawrence University“ (Njujork), „Clark University“ (Masačusets), „Smith College“ (Konektikat) te „Westminster College“ (Misuri). Iz svih šest američkih država stigli su pozitivni odgovori i pozivi da Imman započne studiranje baš kod njih, a da će joj oni pomoći oko vize i druge papirologije, piše Glasnaroda.ba.

Ovu svestranu, mladu našu Zeničanku dođite, podržite i pjevajte zajedno s njom u petak, 28. juna 2013. godine s početkom u 20:30 sati u ljetnoj bašti Jazz kluba.

Uživajte !

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica