Portal 072info

Impozantna lista gostiju na koncertu Ace Lukasa u sarajevskoj Zetri

Da je Aca Lukas jedan od najpopularnijih izvođača na Balkanu već se odavno zna, a kao dokaz tome koliko ga kolege cijene i vole je i impoznatna lista gostiju koji će se pojaviti zajedno sa njim na stageu sarajevske Zetre.
Već je ranije najavljeno, a sada je zvanično i potvrđeno, da će jedan od najvećih hitova ovoga ljeta, pjesmu „Bankina“ zajedno pred publikom u Sarajevu izvesti Jelena Karleuša i Aca Lukas.
Naravno neće to biti jedini duet te noći u Zetri, jer će vječno pitanje/konstataciju „Da me je ona volela“ postaviti Aca i njegov gost Mile Kitić.
Osim Jelene i Mileta Kitića tu noć na sceni Zetre, Aci će društvo praviti i jedan od najboljih vokala na Balkanu, Šerif Konjević, zatim Zvezda Granda – Amar Gile. Pored njih tu će biti i Acina kolegica iz žirija Zvezda Granda, Snežana Đurišić te mlada zvijezda Denial Ahmetović.
Pored ove liste gostiju publikuu Zetri će dočekati i do sada najbolji zvučni i svjetlosni show, što sve opravdava naziv „Najveće žurke na Balkanu“.
Koncert „Najveća žurka na Balkanu“ u okviru regionalne turneje Ace Lukasa i Folk House banda, održava se 20.oktobra 2017 g. od 20 sati u Zetri.
Ulaznice za ovaj spektakl mogu se nabaviti na prodajnim mjestima na Ferhadiji i Skederiji, na dan koncerta i pred dvoranom Zetra te online putem servisa http://kupikartu.ba/karte/event/2866/aca-lukas

Podijelite članak