Influenserica Amina Efendić: U isto vrijeme sam osjećala sreću, ali i strah

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jedna od najuspješnijih bh. influenserica Amina Efendić iznenadila je pratioce zanimljivim postom u kojem je otkrila zanimljivu novost iz privatnog života kako je naime kupila nekretninu u Sarajevu.

Ono što je zanimljivo jeste da je Amina iz Tuzle te da je očito odlučila nastaviti svoj život u bh. prijestonici.

Najveća želja

– Jedna od mojih najvećih želja bila je kupiti stan. Danas, 24. januara, dan je kada zaista mogu reći „I made it“. Odmah na početku godine došla sam naglo da vidim stan u Sarajevu, ne očekivajući puno. Razmišljala sam, išla sam i ranije pa nije bilo to to. Ali znate onaj osjećaj kada dođete u prostor i osjetite energiju da je to prava odluka? E, meni je bilo zaista tako – napisala je influenserica.

Brojni pratioci, influenseri i javne ličnosti čestitale su Amini na ovoj novosti.

„Bravo Amina, čestitam i sretan novi početak“, „Sa srećom da bude i dobrodošla u Sarajevo“, samo su od nekih komentara ispod fotografije.

Velika podrška

– U isto vrijeme sam osjećala sreću, ali i strah jer se sve nekako naglo desilo, iako sam ja to negdje u malom mozgu planirala. Želim vam samo reći da svi sve možemo. Volim vas i od srca vam hvala na svoj podršci koju mi pružate već evo pet godina – dodala je Efendić.

Lijepa Amina smatra da postoji mnogo faktora koje je bitno uskladiti za uspjeh.

– Ja bih lično uvijek na prvo mjesto stavila disciplinu i organiziranost, jer vjerujem ako sve dobro uskladimo da možemo ostvariti apsolutno sve! Što se tiče karizime i sadržaja, prije svega hvala na lijepim riječima, a svakako da je i to veoma bitno u ovom poslom. Za sadržaj je kvalitet presudan, te se uvijek trudim donijeti nešto novo na svoj način – rekla nam je Efendić svojevremeno.

Okušala se u muzici

– Imala sam priliku objaviti dvije pjesme, ali je to bilo isključivo kao sadržaj mog YouTube kanala u tom momentu. Nisam imala želju da postanem pjevačica, s obzirom da se ne vidim u tim vodama. Moj sadržaj je sada drugačiji i najviše se bazira na lifestyleu, modi i vlogovima.

Instagram nije bajka

– Javne osobe svakako imaju određenu dozu odgovornosti šta pružaju njihovoj publici, jer postoji dosta mlađih koji se na taj sadržaj ugledaju. Zato naprimjer smatram da je mnogo bitno da se s vremena na vrijeme spomenu i neki lošiji dani ili situacije da bi ljudi shvatili da nije sve tako bajkovito kako se na Instagramu čini.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING