Influenserica nakon usvajanja Rezolucije napisala da je pravda spora, ali dostižna, pa zasuta komentarima iz Srbije

Influenserica nakon usvajanja Rezolucije napisala da je pravda spora, ali dostižna, pa zasuta komentarima iz Srbije

Influenserica Erna Saljević, na Instagramu poznatija pod nadimkom “Diva is back” prokomentarisala je na Instagramu usvajanja Rezolucije o Srebrenici.

Ona je napisala objavu iz aviona kojim je letjela iz Srbije i napisala “pravda je spora, ali dostižna”.

Mnogi influenseri iz Srbije su osuli drvlje i kamenje po njoj.

– U Srbiji si uvijek dočekana i ispraćena baš onako kako ti se i profil zove… kao diva. Znaš zašto? Zato što smo mi narod velikog srca, dobre duše i uvek će tako biti. A ti, ti si klasična zla “drugarica” koja je do jučer jela i pila sa djevojkama koje si odmah posijle posla sata nakon rastanka krenula da pljuješ! Nastavi da reklamiraš srpske brendove… Bit će pravde da i to uskoro prestane, kao što i sama rekla, “pravda je spora, ali dostižna” – napisao je Zoran Zeljković, influenser iz Novog Sada, a njegova koleginica se nadovezala:

– Komentar nakon povratka sa promocije srpskog brenda. Mi smo jedan divan narod koji poštuje sve i tako će uvijek i biti. Ja se inače ne oglašavam na ove teme i ne upadam u drame na Instagramu, ali ovo zaista nisam mogla da zanemarim – napisala je još jedna influenserka, a Enin profil zasut je brutalnim komentarima.

“Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiju”, “Sramno je šta se sve dopušta”, “Mislim da više neće reklamirati srpske brendove”, “Ovo je kraj njene karijere”, samo su neki od komentara.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica