INSCENIRALI RASKID ZBOG POPULARNOSTI: Baka Prase i Anja Blagojević viđeni zajedno u Beogradu?

466058 screenshot 13 iff 750x539 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Sve je više glasina da su Baka Prase i Anja Blagojević  inscenirali raskid.  Jutjuber i influenserka iz Bosne viđeni su pijre nekoliko dana zajedno.

Mnogi su odmah posumnjali u njegovu iskrenost, s obzirom na to da mu nije prvi put da na sličan način želi da privuče pažnju, o čemu se spekulisalo na društvenim mrežama. Nizali su se komentari da će sada otići u medijsku ilegalu, da će kroz nekoliko dana objaviti video u kom govori o tome koliko mu je teško, čime će se vratiti na velika vrata, te da će onda posIJle nekoliko nedelja objaviti i da su se pomirili.

U prilog sumnjama da je sve laž govori i informacija da je  prije nekoliko dana viđen u Beogradu u jednom  restoranu, i to u društvu Anje. Njih dvoje su ručali zajedno, razgovarali i smIjali se sve vrijeme, a po riječima izvora koji se zatekao u lokalu, bili su jako bliski. Poslije sat vremena provedenih u restoranu, Anja i Baka su se pokupili i njegovim automobilom odvezli u pravcu zgrade u kojoj on živi u centru grada.

Interesantno je i da je Anja, koja je trenutno navodno u Bosni, prethodnih dana postavljala na Instagram stori slike i snimke dok se vozi u luksuznim kolima sličnim ili istim kao ona koja vozi Baka.