Portal 072info

INTERNET I HOROSKOP: Na koje sajtove odlaze Jarac, Ovan, Škorpija

Internet je postao sastavni dio života mnogih, pa pogledajte šta kažu zvijezde – kako horoskop utiče na izbor sajtova koje ćemo čitati.

Ovan

Ovan će na Internetu tražiti video sa vježbama – zašto da plaća termine u teretani kada može da vježba i kod kuće. Ovnove interesuju i sajtovi koji objavljuju tekstove o zdravom načinu života, organskom uzgoju hrane. Ali, to je znak koji se najmanje od svih drugih zadržava na Internetu. Ovnovi više vole “živu reč”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bik

Bikovi Internet koriste da se informušu gdje se i kada održavaju izložbe, koncerti, pozorišne predstave. Takođe, kao praktične osobe, Internet koriste i za posao, prije svega za nove poslovne ideje. S obzirom na to da vole da kuvaju, među najdražim sajtovima su i oni sa novim i zanimljivim receptima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blizanci

Blizanci na Internetu uglavnom čitaju vijesti, traže neke odgovore i infortmacije za posao ili spremanje ispita. Poslije mogu opušteno sve da prepričaju drugima, da dominiraju u društvu. Čitaju i o tehnici, mobilnim telefonima, ali im dan generalno prođe u dopisivanju sa prijateljima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak

Rakovi uglavnom traže neke sajtove za uređenje kuće, za antikvitetni namještaj. Žene prate sajtove koji se bave porodicom, trudnoćom, ishranom. Za njih je Internet odličan način da pronađu recepte za jela koja će pripremiti za nedeljni ručak. Psihologija i psihoterapija su im takođe zanimljive teme.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav

Lavovi vole sajtove o ekonomiji i marketingu, ali kada se odmaraju onda gledaju nakit, igraju igrice. Sportski sajtovi su, takođe, njihov izbor, svaki sadržaj koji ima veze sa zdravim životom i zdravom ishranom. Vole da putuju, pa su im i teme s tim u vezi zanimljive, prije svega sajtovi koji objavljuju fotografije mora, plaža i sunca. Ne vole mračne teme, jer ih to opterećuje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djevica

Ako neko posjećuje teme o zdravlju, higijeni, ali i kućnim ljubimcima, to su Djevice. Savjeti za lakše sređivanje kuće, o organizaciji dana, onlajn planeri, je ono što ih najviše zanima. Djevice vole i da čitaju knjige na Interentu, ali su im ipak najdraži takozvani “uradi sam” sajtovi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga

Vage na netu istražuju o ljepoti, umjetnosti, modi. Slušanje muzike i gledanje filmova na Internetu im je glavna zabava. Njima je to nasušna potreba. Muzika i ljepota moraju stalno da ih okružuju. Recepti za neka zanimljiva jela su isto tako bitni, zato su im onlajn kuvari među najdražim sajtovima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Škorpija

Ne, nisu Škorpije jedine koje posjećuju sajtove sa erotskim sadržajem, ali prednjačite u tome. Istražuju, takođe, i teme o zdravlju, psihologiji, paranormalnim aktivnostima i alternativnoj medicini.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac

Strijelčeve sve zanima. Ne postoji oblast koja im nije zanimljiva. Ali, prednost ipak daju zabavnim sajtovima, slušanje muzike, kao i sadržajima koji imaju veze sa putovanjima. Vole da čitaju sajtove koji nisu na njihovom maternjem jeziku, a ne propuštaju sadržaje u vezi sa sportom, ali i novim knjigama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jarac

Jarčevi uglavnom istražuju teme koje su vezane za njihovu profesiju, za posao kojim se bave. Vole klasične stvari, praktične sajtove, “uradi sam” sadržaje, sve što ima može poboljšati život. Ali, oni ne vole dugo da budu na Internetu, koji koriste i za kontakt sa osobama koje su im drage, a žive daleko. Poslovni mejlovi su im najbitnija stavka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vodolija

Vodolije najviše od svih vole onlajn “život”, zato što smatraju da na Internetu mogu da pronađu sve što ih zanima. Služi im da budu u kontaktu sa osobama do kojih im je stalo, ali i da unaprede svoja znanja iz raznih oblasti.

Ribe

Ribe vole da istražuju raznovrsne sajtove. Počev od tumačenja snova, astrologije, paranormalnih aktivnosti, do umjetnosti i poezije. Ribe su kao i Strijelčevi – svaštari, sve ih zanima. Onlajn gledanje serija i filmova im je omiljena zabava. Dosta vremena mogu da provedu i na forumima.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME