Investitori iz Dubaija gradit će luksuzni stambeni kompleks u Visokom

Investitori iz Dubaija gradit će luksuzni stambeni kompleks u Visokom

U Visokom investitori iz Dubaija će graditi luksuzni stambeni kompleks Loulou.

Ovaj resort sastojat će se od 52 vrhunske vile okružene prirodom s pogledom na slikovite krajolike, potoke i jezera, a gradit će je grupacija kompanija iz Dubaija koja djeluje pod imenom “Park Group Dubai (PGD)”.

Svaka kuća u kompleksu Loulou resort nudit će luksuzni način života u dodiru sa prirodom, u obilju svježeg zraka, prirodnog osvjetljenja i ima svoj vlastiti vrt. Ova stambena zajednica nudi tri različite vrste luksuznih vila Azure, Amber i Amethyst, specifične po modernom dizajnu.

Osim vila u kompleksu će biti izgrađeni i džamija, supermarket, apoteka, bazen i restoran.

“Park Group Dubai” čine kompanije koje djeluju u oblastima izgradnje nekretnina, veleprodaje različitih vrsta proizvoda, kozmetičkih preparata, tekstila, kao i prehrambenih proizvoda.

Kada je riječ o Bosni i Hercegovini u narednom periodu u fokusu će biti projekti iz oblasti gradnje luksuznih naselja, te drugih vrsta stambenih i poslovnih objekata koje će izvoditi kompanija “Park Investments d.o.o.”, članica “Park Group Dubai”.

Iz ove grupacije istakli su da su izabrali da grade u Visokom jer se nalazi na oko 30 kilometara udaljenosti od glavnog grada Sarajeva, a činjenica i da je Visoko dolina u kojoj se otkrivaju piramide, piše visoko.co.ba.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE