ISAK “Molim Uzvišenog da na čelo grada dovede onoga ko će najbolje uraditi za Zenicu” (VIDEO)

ISAK “Molim Uzvišenog da na čelo grada dovede onoga ko će najbolje uraditi za Zenicu” (VIDEO)

PROMO – IZBORI 2016 – Magistar Ramo Isak bio je gost serijala “Predstavljanje kandidata za gradonačelnika Zenice” kojeg realizira Televizija Zenica u povodu predstojećih Lokalnih izbora 2016. godine.

U svom obraćanju, između ostalog, kazao je da će nakon 2. oktobra u svojim prvim radnim danima prioritet biti administracija u Gradskoj upravi, da donese pravilnike kojima će se omogućiti investitorima da u roku od nekoliko dana završe papirologiju koja im je neophoda za pokretanje biznisa u gradu.

Osim toga, najavio je i sastanak sa svim privrednicima u Zenici kako bi zajedničkim snagama doprinijeli boljem stanju u gradu.

Kako kaže, neće dozvoliti da u njegovu kancelariju dođu ljudi koji će mu govoriti da je dobar gradonačelnik nego će “biti na terenu”, razgovarati s građanima i tako znati šta je to ono “što ih boli” kako bi se situacija promijenila.

Najavio je i sastanke sa sportskim organizacijama, vjerskim i kulturnim institucijama te razgovor sa svim populacijama u gradu.

Kako kaže, odlučio je biti gradonačelnik svih stanovnika i svakog dijela grada Zenice.

  • Uz Božiju pomoć i zajedno sa njima, riješit ću sve probleme. Ja sam tu za njih, ne oni za mene – rekao je, između ostalog, Isak.

Još jednom se zahvalio svim građanima koji su mu ukazali povjerenje zbog čega ubjedljivo vodi na svim dosadašnjim anketama za gradonačelnika Zenice realiziranih na nekoliko medija.

Kako će riješiti problem u NK Čelik? Na koji način će pomoći razvoju poljoprivrede? Koji su to strani i domaći investitori spremni uložiti u grad? Na koji način planira povećati zaposlenost? Na ova i brojna druga pitanja, odgovorio je gostujući na RTV Zenica.

O čemu je to još govorio Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika ASDA Zenica, pogledajte u priloženom videoprilogu kolega sa Televizije Zenica.

velikiizbori

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE