Portal 072info

ISAK Podržavam navijače na njihovom plemenitom zadatku da se spasi NK ‘Čelik’

PROMO – IZBORI 2016 – Sunovrat našeg zeničkog simbola NK ‘Čelik’ se u kontinuitetu nastavlja.

U ovom posljednjem činu raspada našeg ’emotivnog’ giganta, zbog kojeg su decenijama prolivane rijeke znoja i suza svih društvenih populacija, želim da kao gradski vijećnik, a i kao kandidat za gradonačelnika Zenice, izrazim svoje duboko vijećničko i ljudsko nezadovoljstvo što gradske vlasti nisu reagovale na moje stalne prijedloge i preduzele adekvatne mjere na reviziji stanja i preduzimanju mjera revitalizacije ovog kluba.

Smatram da je pod hitno potrebno angažovati sve strukture naše lokalne zajednice da se stanje u NK ‘Čelik’ sanira i dovede do sistemskog i efikasnog funkcionisanja.

Pri tome navijačke grupe imaju izuzetno važnu ulogu da se donese novi statut NK ‘Čelik’, da se izvrši njegova depolitizacija, i da se po principu ‘1 član – 1 glas’ osigura izbor najboljih i najodanijih kadrova u organe kluba.

U potpunosti podržavam sve navijače na njihovom odvažnom i plemenitom zadatku da se spasi NK ‘Čelik’, koji je bio i ostao nedosanjani san svakog Zeničanina.

Ja ću kao budući gradonačelnik Zenice zbog agonije u kojoj se nalazi naš klub ovo pitanje staviti u svoj prioritet. Zajedno smo jači!

robijasi

Podijelite članak

Počitajte još

Kasumović ponovo uputio inicijativu za uvođenje elektronskog glasanja

072info

ZENICA| Benjamin Bureković: Bez kočenja je udario djevojku i mene

072info

Fuad Kasumović: Za razliku od SDA čiji me lokalci napadaju, njihovi šefovi sa državnog nivoa sa mnom se tajno sastaju

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box