isak e1625912775774 750x420 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Isak Šabanović tokom cijele sezone „Zvezda Granda“ važio je za glavnog favorita, ali je ipak na finalnoj večeri završio na drugom mjestu. Dvadesetpetogodišnji pjevač iz Crne Gore ne osjeća se kao poraženi. Kako je od samog početka važio za glavnog i jedinog favorita, pitanje njegovog eventualnog razočarenja se nametnulo samo od sebe, a pjevač je priznao da je za njega i drugo mjesto veliki uspjeh i nešto što je bilo iznad njegovih očekivanja.

-Prezadovoljan sam što sam došao do finala. Mislio sam da ću ranije napustiti takmičenje. Veliko je zadovoljstvo ovdje biti, jer sve ovo nisam mogao ni da sanjam dok nisam postao zvijezda „Granda“. Kada sam se prijavio, ja nisam znao da ću stići do finala i onda kada se sve ovo dogodilo jedva sam čekao da se i završi – kaže Isak.

Bez obzira na to što je veliki dio javnosti koji prati takmičenje bio uvjeren da će mladi Crnogorac i trijumfirati ove godine, on tvrdi da je znao da prvo mjesto nije rezervirano za njega.

– Znao sam da neću ja pobijediti. Sada se super osjećam, jedva čekam da počnem da radim, da idem iz grada u grad, da zarađujem i da se družim s publikom. Mogu i da vam se zakunem da nisam nimalo razočaran. Ja sam Mahiru rekao da želim da on pobijedi, samo da me svi više puste na miru – rekao je drugoplasirani pjevač.

Takmičenje je ove sezone trajalo pune dvije godine i čini se da je ostavilo i posljedice na Šabanovića koji malo u šali, a malo u zbilji govori o psihofizičkim posljedicama, ali i benefitima kao što je drastičan skok cijene njegove tezge.

– Ovo je ozbiljan stres! Ovdje sam dobio šećer, tuberkulozu, kičma mi je otišla, a izgubio sam i dvadeset kilograma (smijeh). Smršao sam zbog stresa i zbog toga volim što se sve završilo. Što se tiče cijene nastupa, ozbiljno je skočila, ali to je sve zbog ovog takmičenja, a ne zbog mene samog – rekao je.

Pažnju na sebe Šabanović je skrenuo i svojim suzama koje tokom takmičenja nikada nije umio i mogao da sakrije.

– Ja sam rak u horoskopu i to je teški haos kada su moje emocije u pitanju, i onda dođeš na ovu scenu, a to stvarno nije lako – priznao je pjevač.