Portal 072info

ISAKO RAMO: O saradnji sa građanima!

PROMO – IZBORI 2016 – Mr. Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika, obavještava Zeničane da je veliki broj udruženja, kao i građana individualno, pružio bezrezervnu podršku radu Stranke demokratske aktivnosti – ASDA Zenica, ali i njemu kao kandidatu za gradonačelnika Zenice.

Podrška se izražava pozivima, porukama, ali i najvećim dijelom njihovim dolaskom u prostorije stranke. Veliki broj naših sugrađana koji su nas posjetili izrazili su želju da se i sami neposredno uključe u naše izborne aktivnosti i da pruže svoju pomoć.

Ovom prilikom želimo da ohrabrimo i pozovemo sve naše sugrađane da svakog dana slobodno mogu doći u naše prostorije, pa da zajednički razgovaramo i iznalazimo najbolja rješenja za sve probleme lokalne samouprave.

Obećavamo im da informacije i fotografije o posjetama nećemo objavljivati, kako oni ne bi imali problema sa pojedincima iz vladajućih političkih i administrativnih struktura, a što se povremeno već događalo iz nama nejasnih i neprihvatljivih razloga!

Ujedno se zahvaljujemo na saradnji svim mjesnim zajednicama u kojima smo do sada organizirali predizborne skupove. Sa sobom ne dovodimo vlastitu stranačku publiku kako bi ove skupove učinili vještački posjećenim, mi samo želimo da lokalni mještani u što većem broju prisustvuju na našim skupovima i upoznaju se sa našim programskim ciljevima i kandidatima.

Demokratske promjene su ključ za istinsko poboljšanje kvaliteta života svakog čovjeka. Akobogda! Za bolje sutra!

velikiizbori

Podijelite članak

Počitajte još

Ponašanje gradonačelnika za javnom govornicom izvan civilizacijskih i etičkih normi

072info

Ramo Isak zahtijevao da se svi članovi vlade i institucije u FBiH uključe u rješavanje migrantske krize

072info

Ramo Isak otvoreno protiv kriminala u ŠPD-u: Pozvao sva ministarstva da rade i ispune obećanja stanovnicima Kantona

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box