Portal 072info

Iskreno ženski: Savršeno mjesto za izlazak

Jednu od najvećih nedoumica koju imaju muškarci, jeste gdje izvesti svoju ljepšu polovinu?Kako i na koji način taj izlazak učiniti posebnim?

Vjerujte da postoje mnoga mjesta na koja većina djevojaka želi otići. (Ne govorim sad ovdje o putovanjima na Havaje, odlasku u Pariz.) Govorim o mjestima koje bi svaka od nas rado posjetila, pa ako vam je stalo, ispunite to i usrećite vašu djevojku.

Živimo u vremenu kada su djevojke postale suviše krute. Nekako ne dozvoljavaju sebi normalan pristup, nego sve živo komplikuju. „Neosvojive tvrđave“, „ledene kraljice“ i svi drugi nadimci koje same sebi prišivaju, vjerujte da su besmisleni.Svaka od nas zapravo to koristi kao štit, čisto da vidimo ko je spreman srušiti te zidove koje gradimo oko sebe i boriti se za našu ljubav.

Pa ako ste jedan od muškaraca, koji je spreman boriti se za ljubav iskoristite ove savjete.

Odvedite je u kafić gdje vlada intimna atmosfera

Iako je ovo već uobičajeno i ako imate imalo iskustva što se tiče izlazaka, jasno je da djevojku nećete izvesti u diskoteku ako želite razgovarati s njom. Međutim često se desi da na ona mjesta, koja se vode za „mirna“ uglavnom nisu adekvatna. Svako svakoga poznaje, pa je vrlo moguće da ćete često biti ometani prilikom razgovora. Zato, otiđite tamo gdje nema „vaše raje“ i prepustite se čarima razgovora.

Pronađite mjesto odakle se grad vidi „kao na dlanu“

Bilo da se radi o nekom brdu iznad grada ili krovu neke zgrade, uživanje je zagarantovano. Već od davnina poznato da posmatranje grada noću ima nekakav poseban efekat. Budi nekakvu čudnu emociju, pogotovo ako ste u društvu osobe do koje vam je stalo. Tada iz nekih, čovjeku nepoznatih razloga,otvaramo dušu našem sagovorniku.

Prepustite se čarima rijeke

Ako ste u mogućnosti da sjedite negdje u blizini rijeke, iskoristite je. Djevojke jednostavno vole takve stvari. Poznato je da voda oslobađa stresa, pa i ako je samo slušamo.  Samo pripazite da noć ne bude i suviše hladna. Ali i ako bude, zagrlite vašu djevojku, ustupite joj svoju jaknu… Postupite kao pravi džentlmen.

I da, postoje još mnoga mjesta na koja možete otići sa vašom djevojkom. Zato, momci izdvojite vremena.

Na kraju, ne mora to biti ništa posebno. budite tu pored nas kad nam je teško, pružite nam pažnju, zagrljaje i razumijevanje kad nam je to potrebno i sigurno je da ćemo uživati. Bilo da sjedimo sa vama na klupi u parku ili negjde na nekoj ekskluzivnoj večeri…

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box