Ispali su joj svi zubi, plašila se da će je muž ostaviti: Uslijedila promjena koja je zaludjela sve muškarce!

alicia zubi 1 696x464 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Žena po imenu Alicia, majka četvoro djece, u ispovijesti na TikToku navela je da je konstantno strahovala da će je muž napustiti jer je prilično rano ostala bez zuba i bila prilično zapuštenog izgleda.

Jednog dana prelomila je u glavi i riješila da ugradi zube, a i da se pozabavi fizičkim izgledom.

Alicia je sada ljepotica koja bi svakog muškarca oborila s nogu. Iako trenutno puca od samopouzdanja, ne krije da je ranije imala probleme i živjela u konstantnom strahu i nesigurnosti.

  • U sadašnjeg muža zaljubila sam se kada sam imala 18 godina, a sa 20 sam se udala za njega. Prvu bebu rodila sam godinu dana kasnije, a tokom trudnoće shvatila sam da imam probleme sa zubima. Kako je vrijeme odmicalo, zubi su počeli sukcesivno da mi ispadaju i mislila sam da će me suprug ostaviti – navela je.

Naprotiv, Josh je oduvijek bio uz nju, pružao joj je podršku, a zajedničkim snagama donijeli su odluku da ugradi vještačke zube.

Alicia tvrdi da je također imala i genetske predispozicije za prerani gubitak zubi, odnosno problem sa nedostatkom kalcijuma.

Takođe je, osim ispadanja zubi, doživjela veliku promjenu u licu, a na TikToku je pokazala kako je izgledala ranije prije nego što se sredila.

Iako su mnogi “odlijepili” za njenim sadašnjim izgledom, bilo je i onih koji su je izvrijeđali da i dalje izgleda ružno bez šminke i da nikad ne bi bili sa njom.

“Ovo bi trebalo da se proglasi ratnim zločinom”, “Kad budem tražio djevojku, to će biti vjerovatno na bazenu kada je ona bez trunke šminke”, samo su neki od zluradih komentara.

Ipak, oni koji je podržavaju navode da se sretna što pored sebe ima takvog muža koji je u svemu uz nju.

Video pogledajte OVDJE

GODISNJICA
MARKETING