Isplivale gole fotke bivše zadrugarke Viki Mitrović (18+FOTO)

Bivšu rijaliti takmičarku Viktoriju Mitrović domaća javnost upoznala je u rijalitiju Zadruga, kada je ostalim takmičarima pred kamerama priznala da ju je seoski sveštenik silovao kada je imala 12 godina.

Nakon priče koja je potresla sve, Viki je stupila u vezu sa cimerom iz Zadruge Markom Osmakčićem, a zatim su uslijedile burne svađe, tuče, ali i prekid trudnoće.

Viki se našla u centru skandala kada je Markova porodica lažirala smrt njegovog oca kako bi ga izvukla iz Zadruge, nakon čega je ona odlučila da ode na abortus. Ona je saopštila i da je podnijela tužbu protiv bivšeg muža s kojim ima kćerku, a nakon izlaska iz rijalitja pomirila se s Markom sa kojim je i sada u vezi.

Na mrežama redovno objavljuje fotografije s Markom Osmakčićem, ali sada je svojom slikom na kojoj je gola uzburkala strasti na Instagramu.

Viki je pozirala na krevetu k’o od majke rođena, a njene tetovaže po tijelu i bujne grudi našle su se u prvom planu. Na jednoj od fotografija Viki je kameri okrenula i guzu u tangama.

Fotografiju pogledajte na OVOM linku.

Alo

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE