ISPLIVALE NIKADA VRELIJE FOTKE DANICE MAKSIMOVIĆ IZ KADE! Skinula se u sedmoj deceniji

Screenshot 59

Cijela Jugoslavija je 1987. godine, u filmu “Hajde da se volimo” bila u prilici da vidi obnaženu Danicu Maksimović, u ulozi zavodljive recepcionarke koja zavodi Svetislava Goncića.

Od tada je Danica (68) ostvarila bezbroj uloga na filmu i u serijama, a na Instagramu nastavila da pokazuje svoje savršeno tijelo i u sedmoj deceniji.

Prije par godina je to uradila snimkom iz salona ljepote na kojem je masiraju dok je u tangama, a sada slikama iz pjenušave kupke u koju je uskočila u crnom, providnom bodiju.

Pogledajte kako izgleda Danica:


Glumica je svojevremeno otkrila i kako se našla u ulozi šefice recepcije u fimu u kojem se skida kako bi zavela momka kojeg jure sve djevojke.

“Ne pravim kompromise, u umjetnosti toga nema. Ponekad napravim izlet kao kada me je pozvao producent Raka Đokić. Pozvao me je da učestvujem u filmu “Hajde da se volimo” i za mene je to sve bilo drugačije nego ono što sam radila sa svojim kolegama. Nisam znala šta se od mene traži i ja lijepo njima kažem: “Znate li vi da sam ja skupa glumica” i ja lupim cifru koliko želim da me plate, na šta oni odgovore da nema problema. Reditelj sve to lijepo ispoštuje. Predivno smo se družili i sve je bilo na jednom profesionalnom nivou”.

IZVORAlo
Prethodni članakPovećanje cijene el. energije glavna je tema u mnogim bh. kompanijama: Prinuđeni smo potpisati ugovor, radnici će ostati bez posla
Sljedeći članakUžas u rijalitiju: Brutalna tuča Maje i Filipa (VIDEO)