Ispovijest djevojke koju je GROM udario u grudi

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Prvog dana fakulteta, išla je ka zgradi u kojoj će imati časove kada je odjednom pala na zemlju. Pokušala je da pozove u pomoć, ali je shvatila da ne može da se pomjeri, niti da govori. Ovako izgleda ispovijest djevojke koju je grom pogodio u grudi!

Ema Egler (18) doselila se u Pensakolu na Floridi prošlog vikenda, uzbuđena zbog koledža na koji će krenuti. Prvog dana časova, išla je ka zgradi kada ju je udario grom u grudi. Opisala je svoje iskustvo i pokazala posljedice!

Emu je grom pogodio u grudi i zadobila je teške opekotine. Majica joj se “spržila” i zalijepila za tijelo, sat eksplodirao, a na obući je ostala rupa od siline udara.

“Šetala sam, i odjednom sam se našla na podu. Prvi osjećaj je bio sramota, mislila sam da sam se saplela pred svima. Ali sam onda shvatila da ne mogu da govorim, niti da se pomjerim. Prišao mi je neki mladić, i podigao me, pozvali su Hitnu. Majica mi je bila potpuno pocijepana, a komadi zalijepljeni za opečenu kožu. Patika i čarapa su imale rupe i nagorjele dijelove”, ispričala je ona.

Grom je prošao kroz njene grudi, opasno blizu srca, i dobila je opekotine na grudima i stomaku, kao i na rukama. Grom je izašao kroz njeno lijevo stopalo, ostavivši rupe na čarapama i patikama.

“Doktori su mi rekli da bi trebalo da kupim listić za loto, jer sam nevjerovatno srećna što sam još uvijek tu”, rekla je Ema američkim medijima. Iako je isprva mislila da je trajno paralizovana, Ema se ipak oporavlja i povratila je pokretljivost.