Ispovijest djevojke s balkona: Policija nas drži jer su slike namjerno objavljene na Instagramu

Irina Sotulenko (23) progovorila je o šokantnom editorijalu iz Dubaija zbog kojeg je završila u pritvoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ukrajinski model je, naime, samo jedna od 20 djevojaka koje su na balkonu pozirale gole kraj bogatog Amerikanca porijeklom iz Ukrajine, Vitalija Grečina (41), no sad tvrdi kako ju je dotični na to natjerao i zatim sve objavio na Instagramu, piše “Jutarnji list”.

– Policija nas drži jer je Vitalij namjerno pustio sporne fotografije i videa na društvene mreže… Pokušala sam pobjeći na aerodrom kako bih odletjela kući, ali vlasti su mi naredile da se vratim u grad i dam izjavu u policijskoj stanici. No umjesto da me puste, još sam tu… Zbog debila koji je došao na ideju sve objaviti na Instagramu! Glupan! Kako odrastao čovjek može biti takav idiot – pita se ljutita Irina.

Tvrdi i kako joj je “američko-ukrajinski playboy” rekao da neće biti plaćena za dogovoreni manekenski posao “ako ne izađe gola na taj balkon”.

– Upozoravala sam ih da smo u arapskoj zemlji, da se ne smijemo pokazivati… Ali dovraga, prisilili su nas da se skinemo i samo Bog zna što će biti sljedeće… Doveli su profesionalnog fotografa, ali i sam Grečin je slikao… Neko nas je fotografirao i iz susjedne zgrade. Sad je Vitalij pozvan u policijsku postaju i čini se kako će biti poslan u zatvor – izjavila je Sotulenko.

https://www.instagram.com/p/CI-mjNup3Jt/?utm_source=ig_embed

Njen advokat i dečko izrazili su “duboku zabrinutost” zbog modela i ostalih žena za koje se očekivalo da će biti deportirane natrag u Ukrajinu, no to se još nije dogodilo.

Djevojka je samo jednom uspjela telefonski razgovarati s roditeljima, no s njom se više ne može uspostaviti kontakt, unatoč navodnom dogovoru s ukrajinskim vlastima da će ona danas (u utorak) biti puštena.

Irinin dečko Vitalij (30), koji radi u IT industriji, rekao je kako je njegova djevojka znala da ide u Dubai na snimanje na kojemu će biti gola, ali nije imala pojma da će morati snimati na javnome mjestu.

– Izgurali su ih na balkon. Djevojke su bile ogorčene, pitale su zašto idu tamo… Znale su da će zbog toga imati problema u muslimanskoj zemlji. Ali odbrusili su im: ‘Ne zaboravite tko to sve plaća’… To putovanje trebalo je biti odlična profesionalna prilika za nju. Irina je sjajna djevojka, diplomirala je filologiju u Kijevu, ne smeta mi što pozira gola – kaže njezin dečko.

IZVORAvaz
Prethodni članakElla Dvornik otkrila novu „muku“ s Balie
Sljedeći članakSlovenci odbijaju vakcinaciju AstraZenecom