Ispovijest: Emina Jahović tužnom pričom rasplakala prisutne u studiju

5 26
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Emina Jahović prilikom gostovanja na jednoj turskoj televiziji ispričala je svoju životnu priču koja je rasplakala prisutne u studiju. Pjevačica je odrasla u Novom Pazaru s roditeljima, bratom i sestrom. Emina je oca izgubila kada je imala 18 godina, a i dan danas o njemu govori s mnogo tuge i ljubavi. Kako je rekla, posebno je boli razdvojenost od porodice.

– Cijeli svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mjestu zajedno. Nikad. Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. 

Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. Ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj sedam godina – rekla je Emina. 

Ona je rekla da uopće nije doživjela djetinjstvo, što je ganulo prisutne u studiju.

– Kad te život jednom dolje povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživjeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život – zaključila je Jahović.

@_sara022 #fouryoupage #fouryoupage #fouryoupage #viral #fouryoupage ♬ original sound – SARAH❤️