Portal 072info

ISPOVIJEST MARIJE ŠERIFOVIĆ: Divan je osećaj biti sa devojkom

MarijaSerifovic

U filmu “Ispovest” koji je premijerno prikazan u krcatom centru “Sava”, Marija Šerifović je otkrila šokantne činjenice iz svoje prošlosti, između ostalog i da je divan osećaj biti sa djevojkom.

Pjevačica Marija Šerifović, koja je izjavila da zauvijek odlazi iz Srbije, premijeru dugoočekivanog filma “Ispovest” u centru “Sava” najavila je pred prepunom salom riječima:

– Nisam nikada znala da gubim! Uvek sam lomila sve i pobeđivala isključivo zbog sebe!

Kako bi prvi saznali šta je to šokantno pevačica imala da iznese u ovom filmu, ali i kako bi je podržali, u publici se našlo mnoštvo ličnosti iz javnog života.

Među prvima na premijeru su stigli Marijina majka Verica Šerifović i brat Danijel, a za njima pažnju svih prisutnih u holu privukle su Marijine kolege – Leontina, Vanesa Šokčić, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Buba Miranović…

Svijet glume predstavljala je mlađana Nina Janković, a sasvim očekivano film su sa svojih sjedišta pomno pratile i Marijine koleginice iz benda Bjuti kvins.

U igrano-dokumentarnom filmu, pjevačica je iznijela da je lezbijka, ali i potresne slike iz djetinjstva i gnev prema ocu:

 – Bila sam sa devojkom, i to je divan osećaj! Dobro je da ne grebe brada – rekla je pevačica ističući da je u dugim emotivnim vezama često bila prevarena, a zatim nastavila o problematičnom odnosu sa ocem.

– Moj otac je bio kockar i to nas je sve mnogo koštalo. Nije imao granice u alkoholisanju, a kada je moja majka bila u devetom mesecu trudnoće, ostavio je i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio Danijela – ispričala je Marija dodajući da može da zaboravi, ali da mu nikada neće oprostiti to što je rasturio porodicu!

U “Ispovesti” su navedene i riječi Marijine majke Verice:

– Bilo je momenata kada me muž Rajko toliko izubija da modra istrčim na ulicu i zovem policiju!

Alo

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box