Portal 072info

Ispovijest partnera Georgea Michaela: Sve što je htio je umrijeti, više puta se i pokušao ubiti i sada je uspio

 Partner pokojnog pop pjevača Georgea Michaela šokirao je izjavom da se njegov dečko pokušao ubiti više puta.

Michaela je mrtvog na Božić u njegovom domu u Oxfordshireu našao upravo njegov partner, Fadi Fawaz, koji ga je došao probuditi kako bi zajedno išli na planirani božićni ručak.

U nizu objava na Twitteru u nedjelju ujutro Fawaz je napisao: ‘Nisam siguran ko je taj neugodan bliski Georgeov prijatelj, ali ja sam bio s njim u vezi sve dok ga nisam pronašao mrtvog u krevetu. Jedina stvar koju je George htio je umrijeti. Nebrojeno se puta pokušao ubiti… I napokon je uspio. Jako smo se voljeli i bili smo zajedno gotovo 24 sata dnevno’, napisao je Fawaz.

Međutim, čini se da je od jutra obrisao profil na Twitteru jer njegove objave više nisu dostupne.

Bio je emotivan i u posljednjoj objavi u 2016. Objavio je fotografiju srednjeg prsta sa šljokicama i napisao: ‘Mrzim te, 2016., iz dna duše.’

Prije samo nekoliko dana objavljeno je da će policija i s njim obaviti razgovor u sklopu istrage pjevačeve smrti što je za Daily Star komentirao neimenovani bliski prijatelj pjevača: ‘Rekli su nam da će policija ove sedmice razgovarati i s Fadijem, ili u njegovoj kući ili u policijskoj stanici. Dali su mu nekoliko dana žalosti, ali žele istražiti jesu li u Georgeovoj smrti ulogu odigrale i droge i lijekovi dok se Fadi još uvijek svega sjeća. Sumnja se da je smrt povezana s drogama pa policija želi raščistiti kako je do nje dolazio.’

U petak su mediji objavili da će se obaviti svi testovi i utvrditi je li George Michael u krvi imao nedozvoljene supstance obzirom da obdukcija navodi ‘nerazjašnjen uzrok smrti’. Toksikološki nalazi bit će gotovi kroz nekoliko sedmica, piše Daily Mail.

53-godišnji menadžer Georgea Michaela objavio je na Božić da je pjevač umro od srčanog zastoja, no policija još nije zaključila slučaj. Kažu da njegova iznenadna smrt još uvijek nije razjašnjena, ali nije ni sumnjiva.

O detaljima sahrane još se uvijek ne zna puno, no najvjerovatnije će imati dva javna ispraćaja kako bi se i porodica i prijatelji i fanovi mogli oprostiti od zvijezde, a Daily Mail piše da bi mu na pogrebu mogao pjevati prijatelj Elton John.

Inače, u sedmici nakon smrti George Michael se prvi put nakon 17 godina pojavio među top deset na muzičkim ljestvicama. Njegova najveća kolekcija hitova, album ‘Ladies & Gentlemen’, doživio je porast od čak 5.625% u prodaji, piše New York Post.

avaz.ba

Podijelite članak