64353 tanja savic sinovi instagram iff 900x555 1 e1624463907733 750x365 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Tanja Savić je, poslije mukotrpne borbe i agonije kroz koju je prošla, uspjela da izdejstvuje svoje majčinsko pravo da bude uz djecu. Nakon godinu i po dana razdvojenosti, prigrlila je svoje sinove Maksima i Đorđa i u ponedjeljak ih iz Australije vratila u Srbiju.
Kurbani 2021

Na aerodromu “Nikola Tesla“ Tanju Savić i njenu djecu sačekali su brat i sestra, a potom je sretna majka iznajmila limuzinu kako bi sinove odvela u Smederevo, u porodičnu kuću.

Pjevačica je pokušala da sabere utiske i opiše svoju i reakciju svoje djece kada su se konačno sastali.

-Plakala sam, bila sam jako uzbuđena, emotivna… Djeca su isto reagovala. Imam i taj snimak ali zbog suda ne smijem da ga objavljujem. Nadam se da sam svojim primjerom pokazala da pravda uvijek pobjeđuje. Porasli su, a oni su meni rekli kako su me sa nestrpljenjem čekali i pitali se kada ću da dođem. Bili su jako uzbuđeni – rekla je Savić.

Pjevačica je objasnila i da je ne zanima suprug Dušan, da su joj prioritet pri odlasku u Australiju bila djeca, te da nije spremna, odnosno ne želi da ga komentariše. Potom je dodala da će se na sudu pronaći najbolji način za viđanje djece sa ocem i dodala:

-Ja ne želim da djecu odvajam od oca i neću im uskratiti telefonske razgovore. Samo želim da moji sinovi budu sretni – rekla je Tanja i objasnila da se više ne plaši ponavljanja iste agonije.

-Poslije svega što sam preživjela ne plašim se više ničega. Sad sam najjača.