Ispraćeni maturanti Prve gimnazije i Srednje muzičke škole (FOTO)

Ispraćeni maturanti Prve gimnazije i Srednje muzičke škole (FOTO)
FOTO NINO ZENICA

FOTO NINO ZENICA
FOTO NINO ZENICA

Nakon što smo svjedočili ispraćaju maturanata Ekonomske škole i Druge gimnazije svoj put ka odlasku na posljednje zajedničko druženje sa prijateljima iz učionice dočekali su i učenici Prve gimnazije zajedno sa Srednjom muzičkom školom.

Tako je 33. generacija maturanata Srednje muzičke škole na čelu sa 20 učenika doživjela svoju proslavu maturske večeri i to kako to biva od ranije, zajedno sa svojim prijateljima iz Prve gimnazije.

Gimnazijalci su također sa nestrpljenjem iščekivali ovu noć koja će im definitivno ostati urezana u njihova sjećanja budući da se tu noć rastaju od srednjoškolskog obrazovanja, te nastavljaju svoje dalje obrazovanje.

Pet odjeljenja Prve gimnazije uistinu je uživalo u hotelu Dubrovnik proslavljajući četiri najbolje godine svoga života ali i uspjeh zbog uspješno završenog srednješkolskog obrazovanja koje im je obezbijedilo dobre temelje za njihovo dalje usavršavanje i sticanje znanja koje će ih učiniti akademskim građanima ovoga grada.

Kako je to izgledalo u hotelu Dubrovnik Zenica pogledajte u fotogleriji koju vam je u saradnji sa portalom 072info omogućio naš prijatelj i partner FOTO NINO Zenica. Više od 400 fotografija potražite uskoro i na našoj Facebook stranici.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica