Portal 072info

Isprobajte odličan trik koji će na prirodan način otjerati komarce

Screenshot 2 1029
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S dolaskom ljeta veselimo se toplijim danima i ugodnim večerima, ali njih nam često znaju pokvariti dosadne napasti – komarci koji uvijek iznova pronađu put u naš dom.

Svakako, razni komarnici na prozorima, zavjese i slične pregrade učinkovito sprječavaju njihov ulazak, ali nemoguće ih je stalno držati zatvorenima – osobito pri vrućinama.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Razni repelenti koji se nanose na kožu mogu također biti učinkoviti, ali je i zahtjevno stalno biti ‘premazan’ s njima. Stoga, prirodna rješenja se nameću kao ona najbolja, barem kod porodica s malom djecom koje su i česte žrtve bolnih, crvenih uboda.

Popularan recept upravo za to s Twittera je vrlo jednostavan, a sastojke vjerovatno već imate kod kuće te su vrlo jeftini.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Sve što vam treba je limun te klinčići. Limun jednostavno presijecite na pola te u svaku polovicu zabodite klinčiće. Nakon toga polovice limuna odložite u sobe u kojima boravite te obavezno spavaće sobe – budući da se većina uboda događa upravo po noći, dok spavamo.

Oni koji su isprobali trik kažu da pomaže i kod tjeranja muha, a bonus je što će svjež miris limuna i klinčića uz to osvježiti prostoriju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6