2661859 screenshot 20 ff 750x475 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Bivša učesnica rijalitija Miljana Kulić otkrila je sve aktuelnosti iz svog života, a priznala je detalj vezan za pjevača Darka Lazića koji niko nije znao. Ipak, neizbježno pitanje bilo je vezano za njene roditelje, Mariju i Sinišu.

FIXGEHALT

-Roditelji su mi dobro. Biće bolje. Mama je završila sa kemoterapijom i zračenjem- kaže Miljana.

Na samom kraju, Kulićeva je otkrila da li planira da poseti etno selo nadomak Beograda nakon završetka emisije, kao što je to učinila i prošli put.

-Ne znam zbog čega je zabranjeno da ja idem u etno selo. Ja aposlutno ništa nisam slagala u prethodnoj emisiji, bila sam tamo, nisam bila ni sa kim na kog aludirate, ali zašto da ne, uhvatite me i pokažite mi dokaze, ja ću se samo pokloniti. Ja kažem da to nije istina i da nemam nikakav kontakt sa momkom, niti se čujemo, niti viđamo. Niti ću- otkriva Kulićeva.

LIDER

Najpoznatija zadrugarka otkrila je i jednu ekskluzivu.

-Mogu da vam kažem da snimam pjesmu i spot. Kontaktirao me je menadžer Darka Lazića, uskoro ćete vidjeti nešto neočekivano, što bi Darkić rekao, da začepimo cijeloj estradi usta. Snimićemo duet, naravno, počela sam da vježbam i pjevanje. Pratite me da vidite gdje ću večeras posle emisije otići- završava Miljana kroz smijeh.