Italijanski kuhar otkrio Ronaldovu tajnu: O svom tijelu se brine kao da je Ferrari

cr7
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kristijano Ronaldo (Cristiano) ima 36 godina, ali njegov izgled odaje dojam da je mlađi barem deset godina. I portugalski fudbaler je u sjajnoj formi, pa je tako u 36. godini odlučio da se vrati u engleski Premieršip i da sa Mančester junajtedom potpiše ugovor na dvije godine, uz opciju produženja na još jednu.

Što znači da će Ronaldo igrati u Engleskoj barem do 38. godine. Portugalac je često dospijevao u centar pažnje zbog svoje nevjerovatne radne navike i čudnih načina ishrane. O čudesnom Ronaldu je govorio italijanski kuhar Điorđijo Barone (Giorgio) koji je došao u Torino za Portugalcem, dok je ovaj bio član Juventusa.

– O svom tijelu se brine da je Ferrari. Hrani se zdravom, organskom i prirodnom hranom. Riba, piletina, jaja, govedina, avokado i crna riža. Ne nedostaje i povrća, salate, plodova mora i bjelančevine uglavnom iz riba, rekao je Barone te otkrio najveću tajnu Ronaldove ishrane:- Specijalno kokosovo ulje. Hranu sam mu kuhao s njim. Važno je piti puno pročišćene vode. Njegov plan prehrane je kombinacija napornog treninga i dobre hrane, ali odmor je temeljni koliko i trening i prehrana. Čak i popodne, poručio je italijanski kuhar.

GODISNJICA
MARKETING