Portal 072info

IuteCredit Europe – Uvrštavanje na listu kompanija na Uređenom tržištu Frankfurtske berze označava polaznu tačku za dalje širenje poslovanja i dodatni izvor kapitala

ICBH Article 1200x800
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prva kompanija iz Estonije uvrštena u Generalni standard Frankfurtske berze

Nakon ulaska na Uređeno tržište Frankfurtske berze, IuteCredit Europe (“ICE”), vodeća evropska grupacija za lične finansije, je prvo privredno društvo iz Estonije koje je uvršteno u Generalni standard Frankfurtske berze. Društvo pozdravlja zahtjeve u pogledu transparentnosti koji proizilaze iz njegovog uvrštavanja u Generalni standard u smislu predstavljanja svog poslovnog modela širem krugu investitora.  Uvrštavanje na listu kompanija na Uređenom tržištu označava polaznu tačku za dalje širenje poslovanja i dodatni izvor kapitala.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“IuteCredit društvo je još prije ulaska na Uređeno tržište nadmašivalo zahtjeve u pogledu davanja podataka koji su postavljeni za Otvoreno tržište. Jednostavno je u našoj nordijskoj prirodi da budemo što pouzdaniji prema našim investitorima. Radeći na taj način uvjerili smo investitore u održivost našeg poslovnog modela, čak i u teškim vremenima koje je uzrokovala pandemija korona virusa. Sada kad ispunjavamo formalne preduvjete za pristup još širem krugu međunarodnih investitora našim ulaskom na Uređeno tržište, s radošću  očekujemo predstojeće razgovore u vezi sa obezbjeđivanjem izvora kapitala kako bismo finansirali dalje širenje našeg poslovanja,” izjavio je Tarmo Sild, generalni direktor IuteCredit Grupe.

MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo, kćerka kompanija IuteCredit Europe AS u BiH posluje od maja 2019. godine, kao izrazito napredno mikrokreditno društvo, pružajući inovativne potrošačke kredite namijenjene fizičkim licima. 

Na području BiH, IuteCredit BH djeluje sa ukupno 6 podružnica, od čega se četiri nalaze u Federaciji BiH, dok se dvije nalaze na području Republike Srpske.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Za sve svoje nove klijente, IuteCredit BH je u sklopu svoje oktobarske kampanje “Uživaj u iskustvu”, pripremio specijalnu ponudu keš kredita sa izvanrednih 25% popusta na efektivnu kamatnu stopu.

IUTE CREDIT

Aplicirajte on-line, bez suvišne dokumentacije, na www.iutecredit.ba. Odgovor dobijete odmah, a novac na računu već istog dana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Također, aplicirati možete i za brzu i potpuno besplatnu prvu pozajmicu u iznosu do 600 KM, sa rokom otplate do 30 dana. Pozajmica je bez dodatnih troškova, žiranata ili sudužnika, što znači da vratite onoliko koliko i uzmete. 

U širokoj paleti proizvoda i usluga, IuteCredit BH nudi i auto kredite u iznosu do 10.000, sa rokom otplate do 72 mjeseca, kao i potrošačke kredite do 3.000 na 36 mjeseci. Vrlo zanimljiva činjenica kod potrošačkih kredita jeste da za iste mogu aplicirati i osobe koje nisu u stalnom radnom odnosu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nam poslati upit putem Facebooka, Instagrama, Vibera, ili nas kontaktirajte putem telefona, na brojeve: 051/ 981- 330, 033/ 257 – 666 i 033/ 257 – 667.

IuteCredit BH podružnice možete posjetiti u Sarajevu, Zenici, Istočnom Sarajevu i Banja Luci, na sljedećim adresama:

– Londža br. 92, Zenica.
– Mula Mustafe Bašeskije br. 12, Općina Stari grad, Sarajevo.
– Zmaja od Bosne br. 50, Općina Novo Sarajevo, Sarajevo.
– Hamdije Kapidžića br. 1-2, Općina Novi grad, Sarajevo.
– Gundulićeva br. 52, Banja Luka.
– Hilandarska br. 13, Istočno Sarajevo.

Podijelite članak
  • 1
    Share
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo svečano otvorilo svoju prvu podružnicu u Banja Luci

072info.com

Trebate brzi keš kredit sa dodatnim pogodnostima? Ne propustite IuteCredit specijalnu ponudu keš kredita sa duplim dobitkom!

072info.com

MKD IuteCredit BH obilježilo prvu godišnjicu poslovanja (FOTO)

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6