Iva Grgurić mjesečno zaradi 5.000 eura, otkrila da nema sponzora: Samu sebe izdržavam…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Iva Grgurić, koja je pobijedila u “Zadruzi”, potpisala je ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode i zahvaljujući tome, mjesečno zaradi oko 5.000 eura.

– Popularna je i utjecajna na društvenim mrežama, pa ljudi kupuju ono što ona reklamira. Zato se firmama isplati da je angažuju. Pored toga je i veoma odgovorna, ispunjava sve rokove i obaveze iz ugovora koje sklopi sa određenom kompanijom. Stalno ima nove poslovne ponude – rekla je Ivina prijateljica za “Informer.rs”.

Također je dodala:

– Super zarađuje od reklamiranja proizvoda na Instagramu. Zarada joj varira od mjeseca do mjeseca, ali u prosjeku stavi u džep oko 5.000 eura – zaključila je njena prijateljica.

Iva nije željela da otkriva tačnu cifru, ali je rekla da od ovog posla može odlično da se živi.

– Prezadovoljna sam novcem koji zaradim. Ne bih da otkrivam koliko je to ukupno mjesečno, ali jedan stori naplaćujem od 350 do 400 eura, a objavu na profilu 1.000 eura. Imam potpisane ugovore sa više firmi, što je sjajno – rekla je Iva i dodala da novac koji zaradi ulaže u privatni biznis.

Sigurna je u sebe i da će jednog dana biti milionerka.

– Ja sam multipraktik, nije mi dovoljno da radim samo jedan posao. Bolje je da novac kaplje sa nekoliko strana. Pokrenula sam jedan privatni biznis i odlično mi ide, uskoro ću otkriti o čemu se radi. Sebe bih nazvala influensericom nikako starletom. Nemam sponzora, već samu sebe izdržavam. Živim u iznajmljenom stanu koji plaćam. Vrijedna sam i ništa mi nije teško i sigurna sam da ću jednog dana biti milionerka.

Avaz