IZA ARMINA JE 11 GODINA PATNJE I OSAM OPERACIJA: Bik me uhvatio i prebacio preko sebe, ali opet hvala Bogu za nafaku

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

-Znate kako je bez škole, nije to lako ni izustiti, ali opet hvala Bogu za nafaku-riječi su mladog Armina Baručije, iza kojih niko ne bi ni pomislio da se krije teška životna priča. Svoj rođendan, kada ga je posjetila ekipa emisije ‘Ispuni mi želju’, proveo je kod doktora, zbog silnih bolova.

Trauma koju je on doživio ostavila je traga na cijeli njegov život, ali on se i dalje bori kako bi se mogao vratiti na posao – jer je na bolovanju 11 mjeseci. To su jedina njegova primanja trenutno.

  • Nas je petero djece bilo, prodavali smo robu… Imamo samo osnovnu školu, a najmlađi brat srednju školu – priča Armin.

On se prije 11 godina zaposlio na farmi u Hercegovini sa rahmetli ocem, a nesreća se desila nakon jedne od korida.

On je tada imao tek 21 godinu, a nije ni slutio da će se od tog momenta njegov život zauvijek promijeniti. Ima stalne bolove u donjem dijelu tijela, a do danas je imao čak osam operacija.

Ona najbitnija ga čeka u Turskoj, gdje mu je potrebno oko 10.000 eura.

Uz pomoć komšija i prijatelja iz sela, kao i porodice, sakupilo se oko 9.000 KM, što nije mala cifra. Ekipa emisije Ispuni mi želju pomogla mu je da sakupi i dodatni novac, a sve uz pomoć dobrih ljudi.

Video pogledajte na linku ispod:

GODISNJICA
MARKETING