Portal 072info

KENAN I SARA NAJLJEPŠI: Izabrani dobitnici nagradne igre ‘Izbor za najljepši par’

Kao što je javnosti od ranije poznato, Portal 072info je u saradnji sa poslovnim partnerima ‘Ag-shop Jašarević’ i ‘Your perfect wedding story’ organizovao nagradnu igru pod nazivom “Izbor za najljepši par”, a u kojoj su mogli sudjelovati isključivo čitatelji 072info.

Tako je za ovu nagradnu igru pokazao interes više od 200 prijavljenih kandidata, a od čega je izvršen izbor 72 fotografije koje su prošle u dalje takmičenje za vrijedne nagrade. Više od 75 000 ljudi koji su pokazali interesovanje za ovom nagradnom igrom, kako kao kandidati tako i kao glasači, odlučili su tri najljepše fotografije koje su osvojile nagrade i to:

3. mjesto – Poklon bon vrijednosti 50 KM ‘Ag shop Jašarević’ + profesionalni photoshooting ‘Your perfect wedding story’
2. mjesto – Poklon bon vrijednosti 70 KM ‘Ag shop Jašarević’ + profesionalni photoshooting ‘Your perfect wedding story’
1- mjesto – Poklon bon brijednosti vrijednosti 100 KM ‘Ag shop Jašarević’ + profesionalni photoshooting ‘Your perfect wedding story’

Tako je treće mjesto u trenutku kada je okončano glasanje prema broju glasova/lajkova osvojio par Ajla i Admir sa 1571 LIKE na fotografiju, drugo mjesto osvojili su Kasim i Džejla sa 1673 LIKE-a na fotografiju, a pobjednici nagradne igre su Kenan i Sara sa 1742 LIKE-a.

Ovim putem sretne dobitnike pozivamo da nam se jave u poruci na našoj FB stranici kako bismo ih upoznali sa detaljima u vezi sa načinom preuzimanja nagrada, a sve ostale čitatelje pozivamo da nam se pridruže novoj nagradnoj igri simboličnog naziva ‘Izbor za najoriginalniji selfie’ u saradnji sa ‘Frizersko-kozmetičkim salonom Aysun’, ‘Ag-shop Jašarević’ i ‘Your perfect wedding story’.

O nagradama koje očekuju učesnike ali i svim neophodnim detaljima u vezi sa nagradnom igrom informisat ćemo vas već sutra.

Podijelite članak