Portal 072info

Izabrani parovi za nagradnu igru ‘Izbor za najljepši par’ (FOTO)

Kao što je javnosti od ranije poznato, Portal 072info u saradnji sa Ag-Shop ‘Jašarević’ i ‘Your perfect wedding story’ organizuje nagradnu igru simboličnog naziva ‘Izbor za najljepši par’, a gdje pobjednike očekuju uistinu vrijedne nagrade.

Tako ste proteklih sedam dana mogli poslati fotografiju sebe i svoje ljepše polovine, a nakon čega smo od velikog broja prijavljenih fotografija odlučili izabrati one najljepše. Valja istaći kako su parove birali oni koji se dugi niz godina bave fotografijom i photoshootingom, tako da u njihov sud ne treba sumnjati.

Parovi koji su prošli u dalji tok takmičenja mogu osvojiti slijedeće nagrade:

  • Prvo mjesto – Poklon bon Ag-shop ‘Jašarević’ vrijednosti 100 KM + profesionalni photoshooting
  • Drugo mjesto – Poklon bon Ag-shop ‘Jašarević’ vrijednosti 70 KM + profesionalni photoshooting
  • Treće mjesto – Poklon bon Ag-shop ‘Jašarević’ vrijednosti 50 KM + profesionalni photoshooting

– NAČIN TAKMIČENJA –

Fotografije svih parova koji su prošli u dalje takmičenje objavit ćemo tačno u ponoć na našoj Facebook stranici, a prvo, drugo i treće mjesto odlučit će broj lajkova na fotografiji. Dakle, par sa najviše lajkova osvaja prvo mjesto, a drugo i treće mjesto osvojit će par koji bude imao manje lajkova od prvog tj. drugog mjesta.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati parovi koji su isključivo članovi FB stranice 072info, Ag-shop Jašarević i Your perfect wedding story. Također, važno je napomenuti da oni koji budu glasali za najljepši par također moraju biti članovi navedenih Facebook stranica kako bi se njihov like ubrajao kao ispravan i validan ‘glas’.

Pridružite se Facebook stranici Ag-Shop ‘Jašarević’ klikom OVDJE‘Your perfect wedding story’ klikom OVDJE!

U nastavku teksta pogledajte koji su to parovi prošli u dalji tok takmičenja, a svoj glas možete im dati lajkom na fotografiju u albumu koji smo objavili na našoj Facebook stranici klikom OVDJE.

[Galleries 385 not found]

Podijelite članak