Portal 072info

IZAŠAO SA DJEVOJKOM KOJU JE NEKAD ZLOSTAVLJAO: On je nju zaboravio, ona njega nije

Ali, prošlog petka, mnogo godina kasnije, nešto zanimljivo se dogodilo, prenosi BuzzFeed. Jedan od dječaka koji ju je zlostavljao u školi pozvao ju je na sastanak.

22-godišnjakinja, student na Univerzitetu Oxford, kazala je da je mladića srela na studentskom balu i da ju je on pitao da izađu.

Ona je kazala da ju je upravo taj dječak, u vrijeme kad su oboje bili tinejdžeri, posebno često izazivao, govoreći joj da je ružna.

– Iskreno taj poziv me je malo razljutio, jer sada kada sam atraktivna, on bi odmah htio u krevet sa mnom.

Ali, ona nije odbila poziv – prihvatila ga je, s tim da je imala skriveni plan.

Došla je ranije u restoran i ostavila konobarici svoju fotografiju iz školskih dana sa rukom napisanom porukom. Rekla je da mladiću, kada dođe, to daju. Louisa je napustila restoran, a na poruci je napisala:

– Tako mi je žao što ti se ne mogu pridružiti večeras. Sjećaš se, u osmom razredu, bila sam debela i ti si pravio šale na račun moje težine? Ne sjećaš se? Ja se sjećam! Provela sam tri godine jednući manje od jedne jabuke dnevno. Odlučila sam da preskočim večeru.

Sjećaš se one kojoj ste se ti i tvoji prijatelji izrugivali? Vjerovatno se ne sjećaš… Idući put kad budeš razmišljao o meni, sjeti se djevojčice na toj fotografiji, jer to je ona koja stoji pored tebe.

Doznajemo.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box