Portal 072info

Izbjegnuta tragedija u BiH: Na djevojčicu pao nogometni gol

mostar gol nogometni gol vojnicko 696x479 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na Vojničkom u Mostaru utorak u popodnevnim satima na djevojčicu pao je nogometni gol i povrijedio joj nogu.

Na igralištu kampusa Sveučilišta u Mostaru, poznatom kao Vojničko, u utorak je u popodnevnim satima na djevojčicu pao nogometni gol i povrijedio joj nogu, saznaje Bljesak.info.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Naime, teški metalni golovi nisu pravilno pričvršćeni za betonski teren pa se gol pod težinom djece prevrnuo. Na sreću, veća tragedija je izbjegnuta. Podsjetimo, obnova ‘Vojničkog’ igrališta, odnosno igrališta kampusa Sveučilišta u Mostaru započela je u augustu 2018. godine.

Nakon obnove igrališta i svečanog otvaranja u novembru iste godine, postavljen je dio sportske opreme, ali tad se nedostajali golovi. Oni su, na kraju postavljeni tek u proljeće 2019., ali kako se čini nisu postavljeni na pravilan način.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Gradu Mostaru očajnički nedostaje igrališta za djecu. S toga je Vojničko jedno od omiljenih mjesta za mnogu djecu željna igre, kao i za brojne rekreativce. Traljavo postavljanje golova ovaj put završilo je sretno. Ostaje jedno pitanje je li se posao vrijedan 245 000 KM mogao odraditi po pravilima i golove pričvstiti za beton kako ona nalažu, ili moramo čekati neku tragediju pa da se posao završi kako treba.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME