Portal 072info

IZBJEGNUTA TRAGEDIJA: Zbog spora sa stanom napao brata nožem!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
NedzadPasalic
NAPADAC: Nedzad Pasalic

Danas je oko 18.30 sati u ugostiteljskom objektu na Autobuskoj stanici Zenica došlo do verbalnog a potom i fizičkog napada od strane Nedžada Pašalića na njegovog brata Senada.

Prema riječima očevidaca, isti je najprije pokušao udaviti brata, a zatim se uhvatio za nož i pokušao počiniti krivično djelo ubistva. Policijski službenici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su izašli na mjesto događaja te o istom sačinili zapisnik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako saznajemo od izvora bliskog portalu, do sukoba je došlo zbog spora sa stanom u Tavničkoj ulici jer njegov brat zahtjeva nužni zakonski dio te je pokrenuo parnični postupak u kojem je iznio relevantne činjenice i veoma jake dokaze zbog kojih se njegov brat uznemirio.

Napadnutom bratu pružena je Hitna medicinska pomoć, a po završetku pregleda i uviđaju pripadnika Policijske jedinice bit će poznat stepen povreda i dalji tok rasvjetljavanja ovog događaja. Prema podacima službeniga PS Zenica, oštećeni je dostavio inicijalne nalaze službe Hitne medicinske pomoći Zenica o zadobijenim povredama, te smo od službenika PS Zenica obaviješteni da će prema Pašalić Nedžadu preduzeti zakonske mjere i pokrenuti odgovarajući postupak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Oštećeni brat će putem punomoćnika advokata Kokić Edvina podnijeti krivičnu prijavu zbog navodno učinjenog krivičnog djela.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME