Portal 072info

Izbor pića mnogo govori o vašoj ličnosti: Koje preferirate?

Odabir pića mnogo govori o vašoj ličnosti, tvrde stručnjaci. Dakle i samo naručivanje vrste koktela je društvena umjetnost. Idući put kada naručite neko piće, sjetite se teksta koji ćete pročitati u nastavku.

Vino

Najromantičnije piće koje možete odabrati. Ako se pije kako treba, ono opisuje senzualnost i toplinu, a označava i zdravu svijest osobe koja ga konzumira.

Pivo

Voljeti pivo je kao voljeti sebe. Odabir piva govori da ste samosvjesna osoba, ali i to da ste samo jedan u nizu momaka.

Vodka

Vodka je najviše ‘cool’ piće. Ako se odlučite za vodku, vjerovatno volite jesti ribu i posjećivati organizovane zabave. Ljubičasta boja vas može uznemiriti.

Martini

Ko naruči ovo piće riječ je o ozbiljnom ljubitelju alkohola i to je uredu sve dok plaćate svoje račune. Ispijanje martinija može govoriti da ste pod stresom ili u depresiji, te da se pokušavate oraspoložiti tražeći ‘spas na dnu čaše’.

Cosmo

Ko ga pije želi se predstaviti kao visoko sofisticirana osoba koja pripada visokoj klasi.

Viski

Izbor odraslih osoba. Odražava inteligenciju i povjerenje.

Rum i Coca Cola

Osobe koje preferiraju ovo piće su ljubitelji zabave i partyja. Djevojke koje naručuju ovo piće vole smijeh, ples i zagrljaje.

Šampanjac

Pije se uglavnom u posebnim prilikama, ali ako je vaše piće šampanjac onda je ono simbol da na svoj život uvijek gledate jednostavno kao na posebnu priliku u kojoj su drugi manje bitni.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box