Portal 072info

IZBORI 2016: Od biznismena do Abdićeve kćerke

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Među krajiškim kandidatima zanimljiva su i imena Muhameda Čavkunovića (nosilac liste SBB-a za GV Bihać), jednog od najpoznatijih bh. poslovnih ljudi, a na toj listi je i uspješni sportista Harun Sadiković, juniorski viceprvak svijeta u džudu i sportista godine BiH.

Dr. Nerminu Ćemalović, specijalistu medicine rada, SDP je kandidirao u OV Cazin, a zanimljivo je da je na broju 27 te SDP-ove liste i Elvir Hamulić zvani Amerikanac, koji je dobio zabranu boravka u SAD.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner
 
 

Građanski savez (GS) na listu za GV Bihać među 35 imena za nosioca je postavio Armina Amidžića, koji je aktivan na jednom krajiškom portalu, a poznatiji je i kao sin glavne tužiteljice Tužilaštva USK. Nosilac liste SDP-a za Gradsku skupštinu Prijedora je Sead Jakupović, aktuelni predsjedavajući Skupštine Grada Prijedora, koji se „proslavio“  odlučujućom ulogom u sprečavanju podnošenja inicijative za gradnju spomen-obilježja za ubijenu djecu Prijedora  te slovi kao najbolji saradnik tamošnjeg gradonačelnika Marka Pavića.

Nosilac liste Laburističke stranke (LS)  za OV Velika Kladuša je Elvira Abdić -Jelenović, kćerka osuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića, koji je kandidat za načelnika Velike Kladuše u ime ove „porodične“ stranke.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Avaz.ba


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6